見到d支持政府既鋪頭例如港鐵,360,美心俾人打爆真係好好笑

本主題由 nc99999 於 2019-10-10 05:23 PM 移動

見到d支持政府既鋪頭例如港鐵,360,美心俾人打爆真係好好笑 E-mail 此主題給朋友

尋日見到,真係笑死我,哈哈哈哈

熱賣及精選
警察叫地鐵關門,唔通唔做咩

講了一些示威者應為「唔啱聽」的言論,就要攪亂佢

香港仍有自由穿黑衣,仍有自由說「任何嘢」,我相信示威者係明事理的人。

引用:
原帖由 Babi789 於 2019-10-5 09:28 PM 發表

香港仍有自由穿黑衣,仍有自由說「任何嘢」,我相信示威者係明事理的人。 ...
明事理就唔會搞到而家咁啦

引用:
原帖由 Babi789 於 2019-10-5 09:28 PM 發表

香港仍有自由穿黑衣,仍有自由說「任何嘢」,我相信示威者係明事理的人。 ...
我無破壞,但我見到個場景真係好想笑,你有無笑?

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-10-5 10:07 PM 發表

笑你無腦!

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-10-5 10:07 PM 發表

點解笑? 見到下一代咁樣破壞香港,鄧佢老豆老母心酸,生左件垃圾有破壞冇建設

一個鏡頭在這背後總會帶疑慮
而真相要問誰
你下次俾人打爛就我會笑到收唔到聱.你屋企俾打爛都係

回覆 引用 TOP

引用:

笑咩?
笑佢地冇賓州玩強姦?
笑佢地唔夠廢警打?
笑佢地日日行路返屋?
笑佢地讀咁多書但屌人老冇?
笑佢地唔敢殺人?
笑佢地唔敢打劫?
笑佢地怕狗?
笑佢地唔夠膽直接入警局破壞?
笑佢地冇錢買槍?
笑佢地冇車?
笑佢地用汽油彈自己燒自己?
笑佢地唔敢單獨行動?
笑佢地靠記者和醫護掩飾保護?
笑佢地唔敢除口罩?
笑佢地爭取完民主之後未又係要返工返學?

點解你要笑人
你條籃C

人地為香港附出
你做过咩?
醒下啦

雖然佢地好好笑

引用:
原帖由 123okokok123 於 2019-10-6 11:19 AM 發表

笑咩?
笑佢地冇賓州玩強姦?
笑佢地唔夠廢警打?
笑佢地日日行路返屋?
笑佢地讀咁多書但屌人老冇?
笑佢地唔敢殺人?
笑佢地唔敢打劫?
笑佢地怕狗?
笑佢地唔夠膽直接入警局破壞?
笑佢地冇錢買槍?
笑佢地冇車?
笑佢地用汽油彈自己燒自己?
笑佢地唔敢單獨行動?
笑佢地靠記者和醫護掩飾保護?
笑佢地唔敢除口罩?
笑佢地爭取完民主之後未又係要返工返學?

點解你要笑人
你條籃C

人地為香港 ...
你做过咩?直接入警局破壞?

引用:
原帖由 出入性感的手機 於 2019-10-9 07:05 PM 發表

你做过咩?直接入警局破壞?
屌,你識條春咩

零食我只買360,十倍量支持,而且投票比何君堯

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-10-5 09:25 PM 發表

我都想笑,香港人打香港人,而且仲搞到咁開心,做得好,我希望你哋繼續去,武力升級,加速香港邊緣化,到時候希望你笑得出啦!(當然前提係你係香港人 ,唔係嗰哋揸住外國護照想香港死就心涼嘅死撲街啦!如果你係嗰哋所謂嘅外國人,咁你想香港死都理所當然嘅,我體諒你囖)

應有此報!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-10-5 09:25 PM 發表

附件

U616P22DT20190913150752.jpg(25.02 KB)

2019-10-10 03:05 AM

南下北上的龍
我支持香港警察,你們可以打我了!

回覆 引用 TOP

暴徒用暴迫反對者滅聲, 警方同樣應該用暴力 令度暴徒要滅聲 ,這才是公平公義

回覆 引用 TOP

主題標籤 #港鐵
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。