• 瀏覽: 5,573
  • 回覆: 65
提示: 違規內容已被屏蔽
拉7他

回覆 引用 TOP

不求同年月月同日生,只求可同年同月同日做監躉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dbsaig 於 2019-10-7 07:49 PM 發表

係喎,問多句先,大家研究吓,佢哋宣稱獨立,又發表新政府宣言,咁可唔可以當佢哋外國人入侵中華人民共和國國土,出解放軍可以嗎
但邪教徒都係渣香港身份証架麻,噤樣唔可以當外敵了~

如果林太開到口,都係武警落黎的。
香港唔同烏黑蘭,所以邪教徒既宣言只係白痴說夢話,外國只會當距地弱智的。

引用:
原帖由 飛豬 於 2019-10-7 09:08 PM 發表

但邪教徒都係渣香港身份証架麻,噤樣唔可以當外敵了~

如果林太開到口,都係武警落黎的。
香港唔同烏黑蘭,所以邪教徒既宣言只係白痴說夢話,外國只會當距地弱智的。 ...
呢個一定係,香港同烏克蘭好大分別

回覆 引用 TOP

曱甴做咗虧心事

回覆 引用 TOP

人生更精彩系列

見利開眼 見害失明 法治香港 律師無敵
民主霸權 市民難敵 記協女士 可恥公敵
公民賣港 不餘遺力 只要民主 不要民生
香港未日 指日可見

回覆 引用 TOP

一齊開始精彩人生

回覆 引用 TOP

抵死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2019-10-6 09:28 PM 發表

仆街林鄭,唔撚推全面緊急法,吊佢老母,解放軍係深圳隨時過來,佢老母臭西就係廢
傻逼   你們不是去過官營嗎   怎麼跑了    直接進去玩多好啊   跑什麼嘛   臨時政府都有了   搞不定解放軍你們個臨時政府有毛用    不知所謂

一齊捉大家一起..之後又可再續前緣。要公平判唔好要女方或男方等太耐,任何一方變心就唔好La!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前來豐滿的蛋 於 2019-10-7 09:59 PM 發表

傻逼   你們不是去過官營嗎   怎麼跑了    直接進去玩多好啊   跑什麼嘛   臨時政府都有了   搞不定解放軍你們個臨時政府有毛用    不知所謂
你 up 乜撚野,表達能力都有有問題,講乜撚野政治呀,死撚開啦

Well done x 1000

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2019-10-6 09:28 PM 發表

仆街林鄭,唔撚推全面緊急法,吊佢老母,解放軍係深圳隨時過來,佢老母臭西就係廢
果班係武警唔係解放軍呀,師兄,對付曱甴用城管都夠做!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]