[英超] 曼城中場線根本係踢兩個人

曼城中場線根本係踢兩個人 E-mail 此主題給朋友

今季睇左曼城幾場比賽,我敢平定佢再出根度簡必輸無疑
從比賽睇到曼城未夠級數既球員
1根度簡
2 B .施華
呢兩個根根本本再要清除
光頭佬成日死攬根度簡,大衛施華超勁,但今季後就走人
偶像奇雲成日傷,狀態同兩季前比差天共地啦,好返都係得8分水平
後防傷晒中堅又係致命
祝光頭佬好運啦

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
B施華都未夠級數?樓主眼角咁高嘅

B施華都吳夠班。。樓主認知有限😂😂,你睇過幾多場曼城呀。。

各有各睇啦,李健和都勁架,大把人覺佢唔勁呢

引用:
原帖由 winnerlo 於 2019-10-7 04:11 PM 發表

各有各睇啦,李健和都勁架,大把人覺佢唔勁呢
和仔放係本地球壇態度同能力根本超班

引用:
原帖由 berserkdennis 於 2019-10-7 04:20 PM 發表

和仔放係本地球壇態度同能力根本超班
識貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 171280904 於 2019-10-7 04:10 PM 發表

B施華都吳夠班。。樓主認知有限😂😂,你睇過幾多場曼城呀。。
利記簽到B施華就好

回覆 引用 TOP

B施華絕對好波,大把人要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eyroeyro 於 2019-10-7 04:05 PM 發表

林伯嬴咗兩場,仲抽水咩?😀😀

引用:
原帖由 LUNDO 於 2019-10-7 05:40 PM 發表

林伯嬴咗兩場,仲抽水咩?😀😀
錯晒,我好鐘意曼城,踢法進取。林伯只是我欣賞既鐵人

回覆 引用 TOP

B.施華唔夠班好難認同,會比人懷疑你有冇睇波,識唔識波?B施華嘅表現同未來會是現役十大中場不為過!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eyroeyro 於 2019-10-7 04:05 PM 發表

我都認同,唔該樓主睇吓B 施華D數據至講啦,通常佢都係覆蓋範圍最大,跑動里數最長嗰個

回覆 引用 TOP

今季好大可能哥帥會走人,季前有傳會走

迪布尼真係勁,一無曼城就輸波

引用:
原帖由 Danieloveu 於 2019-10-7 09:38 PM 發表

今季好大可能哥帥會走人,季前有傳會走
條友除左巴 拜 同 祖 呢D拎開冠軍又大把錢俾佢買人既球會外都唔會教

主題標籤 #曼城 #英超 #藍月亮
 29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。