[深圳] 明日深圳一日遊

明日深圳一日遊 E-mail 此主題給朋友

有冇人有興趣呢? 飲飲食食行商場, 或者睇下啲文創都得。

但係按摩揼骨我就唔啱啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 滋陰謝皮的P圖 於 8/10/2019 15:44 發表

有冇人有興趣呢? 飲飲食食行商場, 或者睇下啲文創都得。

但係按摩揼骨我就唔啱啦
haha 深圳咁近都要搵伴啊?

引用:
原帖由 柯彥溫 於 2019-10-8 06:24 PM 發表

食嘢都可以兩份啦。

引用:
原帖由 柯彥溫 於 2019-10-8 06:24 PM 發表

反而意大利我係一個人去喎。

因為去睇博物館鍾意一個人慢慢睇

回覆 引用 TOP

同埋都想請教下, 廣東省兩至三日美食團, 有冇邊間好介紹呢?

我之前去過一間叫做達x, 都已經唔錯, 但有朋友話而家有啲仲好

引用:
原帖由 滋陰謝皮的P圖 於 2019-10-8 07:22 PM 發表

同埋都想請教下, 廣東省兩至三日美食團, 有冇邊間好介紹呢?

我之前去過一間叫做達x, 都已經唔錯, 但有朋友話而家有啲仲好
美食之旅已是最好

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。
引用:
原帖由 joy_ce 於 2019-10-8 08:22 PM 發表

美食之旅已是最好
有冇旅行社介紹?😅

引用:
原帖由 滋陰謝皮的P圖 於 2019-10-8 08:42 PM 發表

有冇旅行社介紹?😅
美食咪旅行社

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。
引用:
原帖由 joy_ce 於 2019-10-8 08:46 PM 發表

美食咪旅行社
多謝回覆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 滋陰謝皮的P圖 於 2019-10-8 07:22 PM 發表

加加埋埋有成十間 但其實達美都係最好既 但比較貴 同埋依家達美收緊皮

我想去嘅地方系香港  唔系深圳啊  深圳去過好多次了哦

惠州,妹妹仔正

引用:
原帖由 necro123 於 2019-10-9 12:32 AM 發表

加加埋埋有成十間 但其實達美都係最好既 但比較貴 同埋依家達美收緊皮
收緊皮咁慘?

咁請問師兄有冇啲美食新貴旅行團可以介紹?

引用:
原帖由 小漁girl 於 2019-10-9 08:59 AM 發表

我想去嘅地方系香港  唔系深圳啊  深圳去過好多次了哦
如果香港就自己揸車去都得。 最鍾意同同事收工之後去三聖食海鮮

我8月跟过
领X旅遊
三次短缐2日1夜
去二條玻璃橋同他地方
纯玩團
都係299主399

最後果次
去桂林四日三夜
坐動車
都係399
不过三個購物點
唔会强迫
另加自费景点
人仔500
小費60每日
團餐,酒店不錯
低玩

主題標籤 #深圳
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。