我敢講NBA絕對唔會跪低

本主題由 joemanstar 於 2019-10-10 04:01 PM 移動

我敢講NBA絕對唔會跪低 E-mail 此主題給朋友

大陸研判錯誤 NBA唔係普通一間公司 而係代表全球西方社會價值觀既機構 唔會為左中國而跪低 寧願賺少D

甘仲好 肯定會有好多大陸網偷香港訊號係大陸播。 沒有版權問題 即唔犯法

免費波佳音

熱賣及精選
中國目前確實很需要NBA,年輕一代球員不穩定現在小日本實力慢慢崛起明年如果不能進入奧運未來幾年整個籃球會步入足球一樣

請不要把政治帶入籃球版好嗎???

中國官方電視台及騰訊體育翌日宣布停播NBA在中國舉行季前賽

本身季前賽已經冇咩人睇, 仲要只係中國舉行
大陸一直平安冇事, 其中之一就係娛樂
你禁得愈多娛樂, 政權愈不穏
所以睇到NBA點樣食住大陸上, 反正依單嘢又唔係大到, 要去到禁娛樂依 part

餓狗搶屎,落狗屎,龍床不如狗竇,人唔笑狗都吠,打死狗講價
跟尾狗,門口狗,裝假狗,狗咬狗,落水狗,好狗唔攔路,狗眼看人低
烚熟狗頭,人多烚狗唔腍,掛羊頭賣狗肉,心肝當狗肺,夏至狗,阿崩叫狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-10-9 09:25 AM 發表

這是睇免費波既重要議題

回覆 引用 TOP

大劣成日以為自己巴屎閉,咪又係一班生蕃

五毛特徵 : 1。在港大多上年紀的老坑,阿伯 2。來自內地,澳門,吉隆坡,大馬被中共洗腦的年輕一輩子,牠們毫無腦袋,天生奴隸,領導給屎吃,一樣照單全收

回覆 引用 TOP

立即取消季前賽

回覆 引用 TOP

咁就無咗幾億生意,向越南猴子收貴些,補返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-10-9 09:25 AM 發表

冇法,腥港廢青為患!

回覆 引用 TOP

NBA想跪都唔得,美國自由鬥士唔會放過佢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-10-9 07:20 發表

大陸研判錯誤 NBA唔係普通一間公司 而係代表全球西方社會價值觀既機構 唔會為左中國而跪低 寧願賺少D

甘仲好 肯定會有好多大陸網偷香港訊號係大陸播。 沒有版權問題 即唔犯法

免費波佳音 ...
支持

回覆 引用 TOP

同黑人比乒乓球

回覆 引用 TOP

那就和中國市場說再見吧

回覆 引用 TOP

你咁一口咬定 如果跪低你會點

引用:
原帖由 連續狂野的獅子 於 2019-10-9 12:08 PM 發表

你咁一口咬定 如果跪低你會點
樓主幫你含

回覆 引用 TOP

主題標籤 #中國 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。