• 瀏覽: 3,950
  • 回覆: 20
  • 追帖: 2
小弟今次第三次去大阪,今次自己一人去,主要想睇下紅葉.
但好多大路大阪或者京都既旅遊景點已經去過,各位仲有冇咩地方建議值得去下?
萬分感謝

熱賣及精選
咁你講左有咩景點你去過先

回覆 引用 TOP

勝尾寺 & 箕面瀑布 ... 唔知算唔算大路景點呢 ??? 

大阪好似有個地方叫飛田新地,正呀

東福寺吉野山去左未?

大路你又唔想再去,冷門既你又唔識去,我勸你不如唔好去

去過邊d大路野?都係11月紅葉期去?

毒遊必須去飛地見識下,唔玩都睇下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方Cute筍盤 於 2019-10-9 01:02 PM 發表

小弟今次第三次去大阪,今次自己一人去,主要想睇下紅葉.
但好多大路大阪或者京都既旅遊景點已經去過,各位仲有冇咩地方建議值得去下?
萬分感謝 ...
竹田城跡,11月有機會睇到雲海上嘅天空之城

Sorry for using English. I don't know Chinese Input Method. I can read Chinese.

Don't look back with regret
Look forward with hope!

回覆 引用 TOP

del

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tsy0707 於 2019-10-9 05:21 PM 發表

勝尾寺 & 箕面瀑布 ... 唔知算唔算大路景點呢 ??? 
呢個我都有搵過資料,有d想去😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fung1106kr 於 2019-10-9 05:35 PM 發表

大阪好似有個地方叫飛田新地,正呀
呢個好似唔錯,一個人都有唸住落club玩下,但可惜日本club玩法同香港好唔同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 abc2103 於 2019-10-9 08:59 PM 發表

東福寺吉野山去左未?
呢個未去過,呢個睇紅葉好似好正wo,計畫下先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 娛樂大亨 於 2019-10-10 12:24 AM 發表

大路你又唔想再去,冷門既你又唔識去,我勸你不如唔好去
冷門要靠大哥們係度指點下先得,之前大路京點其實去過兩次,唔想再重複

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]