• 瀏覽: 52,152
  • 回覆: 230
  • 追帖: 23
引用:
原帖由 李永良 於 2019-10-13 09:50 PM 發表

很多謝你先秒回,隨身用的,謝謝你。
隨身用揀D裝係衫樓果D咪得..不過駁線,...易隱藏但要小心線甩

熱賣及精選
引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-13 22:02 發表

隨身用揀D裝係衫樓果D咪得..不過駁線,...易隱藏但要小心線甩
好的,謝謝你。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-13 09:26 PM 發表

正常報告應該要交待個過程
我地外國有個SYSTEM(公開)要俾年費,有PASSPORT NO 等我地可以搵到果個人D資料

而如果冇PASSPORT NO我地會ON SITE去返舊地址問返D資料返黎 ...
他找的舊地址可能是真的, 但他們應該搬了很久, 其實這樣子應該是任務失敗, 你收了我7000, 給個舊地址我,

引用:
原帖由 peterpeterbbc 於 2019-10-13 10:46 PM 發表

他找的舊地址可能是真的, 但他們應該搬了很久, 其實這樣子應該是任務失敗, 你收了我7000, 給個舊地址我,
我冇收你錢係佢

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:42 PM 發表

做左差唔多幾. 見盡好多人呃工傷偷情... 試過見到個SUBJECT個FD果頭叫雞,另一邊再搵返條女~~~  呢排放假,得閒答下你地野...有咩想知..盡量答
做得耐這行會唔會對邊的人都好敏感多疑,或好難信人?

引用:
原帖由 新懷舊海邊的OL 於 2019-10-13 10:58 PM 發表

做得耐這行會唔會對邊的人都好敏感多疑,或好難信人?
會呀...特別係街都會懷疑身邊D人會唔會跟蹤我地

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-13 11:07 PM 發表

會呀...特別係街都會懷疑身邊D人會唔會跟蹤我地
我都會咁諗! 有段時間比人跟,個員工係對面馬路見到我時反應比較明顯,跟住對住我用相機影。我等緊巴士費事郁,望開就算,諗住你有相交功課我唔洗再驚!

回覆 引用 TOP

如果想證明男人有錢 ,但係不肯還給我
如何可以證明

因為我之前男朋友借咗我x萬,之後成日話冇錢
我想知道佢究竟係咪真係冇錢?
如何可以查到?

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-13 10:56 PM 發表

我冇收你錢係佢
我打錯

回覆 引用 TOP

你份工唔會悶,次次跟既Case都唔同

不過我想問
前男友差我幾萬唔還,連人都搵唔到
但知道佢所有資料,有無得跟

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-10-13 11:20 PM 發表

如果想證明男人有錢 ,但係不肯還給我
如何可以證明

因為我之前男朋友借咗我x萬,之後成日話冇錢
我想知道佢究竟係咪真係冇錢?
如何可以查到?
除左查銀行月結單啦..不過好難
最傳統都係跟蹤睇下佢日常生活

引用:
原帖由 連續巨額蛋 於 2019-10-13 11:26 PM 發表

你份工唔會悶,次次跟既Case都唔同

不過我想問
前男友差我幾萬唔還,連人都搵唔到
但知道佢所有資料,有無得跟
有得跟...咁應該係冇地址嫁啦?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:42 PM 發表

做左差唔多幾. 見盡好多人呃工傷偷情... 試過見到個SUBJECT個FD果頭叫雞,另一邊再搵返條女~~~  呢排放假,得閒答下你地野...有咩想知..盡量答
請唔請人 點 sd cv

車路士先係歐洲最強!!!
08年歐洲冠軍曼聯90分鐘未能完勝車路士
09年歐洲冠軍巴塞180分鐘未能完勝車路士
MotoGP 討論區

回覆 引用 TOP

新屋坽有冇足夠証據警察殺了示威者?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-13 11:31 PM 發表

除左查銀行月結單啦..不過好難
最傳統都係跟蹤睇下佢日常生活
如何去銀行查到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]