• 瀏覽: 52,833
  • 回覆: 230
  • 追帖: 23
引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:42 PM 發表

做左差唔多幾. 見盡好多人呃工傷偷情... 試過見到個SUBJECT個FD果頭叫雞,另一邊再搵返條女~~~  呢排放假,得閒答下你地野...有咩想知..盡量答
想買啲偷拍用品,可以邊度買到?

回覆 引用 TOP

請唔請人啊 點入行啊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥宅 於 2019-10-10 12:56 PM 發表

如果失敗收唔到料呢,照收費?
入行咩公司好

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:42 PM 發表

做左差唔多幾. 見盡好多人呃工傷偷情... 試過見到個SUBJECT個FD果頭叫雞,另一邊再搵返條女~~~  呢排放假,得閒答下你地野...有咩想知..盡量答
你會唔會去調查近排嘅屍體發現案?

印象最深嘅一次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zamok 於 2019-10-14 05:38 AM 發表

有2個電話,想睇啲對話,大約要幾錢?
請問知道電話號碼可唔可以知道太約位置

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 steve3609 於 2019-10-15 08:37 AM 發表

你會唔會去調查近排嘅屍體發現案?
查鬼查馬咩...CCTV收起哂`

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkinginterne 於 2019-10-15 03:52 AM 發表

入行咩公司好
冇間公司收
外資最好...不過外資收要求又會高D

回覆 引用 TOP

引用:

Pm我,有事請教你。

你會5會自己得閒無事查下自己d家人、親朋戚友呢?

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

宜家私家偵探係唔係查通姦多? 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kanny96164608 於 2019-10-15 01:29 PM 發表

Pm我,有事請教你。
我是新手,不能回覆你,你有冇另外方法可以聯絡我。

回覆 引用 TOP

引用:

想請問其實小3 係咪多數靚過正印

回覆 引用 TOP

引用:

我有朋友做過私家偵探。佢都算專業,但佢另一半就好幼稚,有人問親佢哋職業,一定第一時間講佢伴侶係私探。需知呢種職業係要保守秘密,絕對唔可以洩露身份,又要口密,那是必需要知,亦理所當然。我忍唔住提過佢,佢伴侶祗有點頭,唔敢話佢。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]