列印

做過私家偵探,見盡唔少呃工傷同捉姦,你問我答 香討焦點

本主題由 YanNessIsMe 於 2019-10-14 05:55 PM 移動
如果金屋藏兩件小三既地點,估計係深圳二線至東莞一帶既獨立屋,有無可能拍片捉姦在床? 

呢位人夫被發現係香港 Sealy 訂造一張7呎幾 x 6呎幾既大床,張床運了返大陸,如無意外應該係同床玩3P之用.......

咁大張床應該入唔到多層式大廈電梯,所以估計間金屋係別墅。

熱賣及精選
引用:
原帖由 Thomas87 於 2019-10-11 07:44 PM 發表
如果金屋藏兩件小三既地點,估計係深圳二線至東莞一帶既獨立屋,有無可能拍片捉姦在床?

呢位人夫被發現係香港 Sealy 訂造一張7呎幾 x 6呎幾既大床,張床運了返大陸,如無意外應該係同床玩3P之用.......

咁大張床應該入唔到多層式大廈電梯,所以估計間金屋係別墅。 ...
做到...但大陸收費一般比較貴

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-11 07:47 PM 發表

做到...但大陸收費一般比較貴
如果你地入屋偷拍既時侯被捕的話,聘請你地捉姦既事主有無刑責? 需唔需要俾安家費,律師費等等?

引用:
原帖由 Thomas87 於 2019-10-11 07:58 PM 發表

如果你地入屋偷拍既時侯被捕的話,聘請你地捉姦既事主有無刑責? 需唔需要俾安家費,律師費等等?
呢d當然有風險,我地一般唔主張咁做
我地大多只會影佢係街既親密行為,開房等

曾經有間公司同client簽哂agreement係subject屋企裝針孔,跟蹤又黃過幾次
最後俾人申請禁制令

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-11 08:00 PM 發表

呢d當然有風險,我地一般唔主張咁做
我地大多只會影佢係街既親密行為,開房等

曾經有間公司同client簽哂agreement係subject屋企裝針孔,跟蹤又黃過幾次
最後俾人申請禁制令 ...
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20111018/00176_042.html

好似呢單咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:42 PM 發表
做左差唔多幾. 見盡好多人呃工傷偷情... 試過見到個SUBJECT個FD果頭叫雞,另一邊再搵返條女~~~  呢排放假,得閒答下你地野...有咩想知..盡量答
SUBJECT個FD?唔明.你要follow嘅係叫subject,係咪?fd=friend嗎? subject friend 做啲乜關你咩事?

27.
引用:
原帖由 babylima 於 2019-10-11 10:14 PM 發表

SUBJECT個FD?唔明.你要follow嘅係叫subject,係咪?fd=friend嗎? subject friend 做啲乜關你咩事?
因為SUBJECT陪SUBJECT 個FRIEND一齊揀,等佢個FRIEND完事再會合返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 01:18 PM 發表

有...不過真心唔太建議
不過又咁講...女仔冇咁易起疑
點解唔建議?

27.
引用:
原帖由 babylima 於 2019-10-11 10:16 PM 發表

點解唔建議?
其實比較危險同辛苦,女仔最好緊係做返D OFFICE 工

回覆 引用 TOP

請唔請人

回覆 引用 TOP

曱甴收幾錢破壞

勿忘香港亂局你們有份推波助瀾

回覆 引用 TOP

個案最難忙的,分享吓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:42 PM 發表
做左差唔多幾. 見盡好多人呃工傷偷情... 試過見到個SUBJECT個FD果頭叫雞,另一邊再搵返條女~~~  呢排放假,得閒答下你地野...有咩想知..盡量答
我請過一個私家偵探尋人, 錢過了, 他給了一個地址和已經停了的電話我, 後來我上這地址不是我找的人, 我問私家偵探, 他說IT尋人, 只能找到網上登記的, 我那要找的人已經搬了, 但她沒有update 地址, 所以只能找到舊地址! 那私家偵探有欺騙我嗎?

Pm~Me

回覆 引用 TOP

調查呃工傷收幾錢?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]