列印

做過私家偵探,見盡唔少呃工傷同捉姦,你問我答 香討焦點

本主題由 YanNessIsMe 於 2019-10-14 05:55 PM 移動
我都搵過偵探社幫手做跟蹤,講明不成功不收費。最後跟左5日,800/日,總數4000。
好多偵探社都是呃9人,有d要6000/日,有d要10000/日,跟本就係搵笨柒。有料的偵探社全都是不成功不收費,要比訂金先多數是呃9人!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:42 PM 發表
做左差唔多幾. 見盡好多人呃工傷偷情... 試過見到個SUBJECT個FD果頭叫雞,另一邊再搵返條女~~~  呢排放假,得閒答下你地野...有咩想知..盡量答

有料的偵探社是不用先付訂金的,因為你委託他們幫你查案時,你是要給身份證他們做登記確認,所以他們根本不會怕你走數。
另外收費方面,平均是800/日,最多不過2000/日,超過2000/日多數是收錢唔做野的公司

引用:
原帖由 賭鬼1號 於 2019-10-13 12:03 PM 發表

10374610 10374611 10374612 10374613

有料的偵探社是不用先付訂金的,因為你委託他們幫你查案時,你是要給身份證他們做登記確認,所以他們根本不會怕你走數。
另外收費方面,平均是800/日,最多不過2000/日,超過2000/日多數是收錢唔做野的公司 ...
賣廣告唔好咁出面啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賭鬼1號 於 2019-10-13 12:03 PM 發表

10374610 10374611 10374612 10374613

另外收費方面,平均是800/日,最多不過2000/日,超過2000/日多數是收錢唔做野的公司 ...
800蚊一日
就算係保險公司搵私家偵探查工傷就每個CASE都出到萬五蚊20個鐘啦

都好認同行內好多都係收錢唔做野~
不過只有越平越冇好野

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:42 PM 發表
做左差唔多幾. 見盡好多人呃工傷偷情... 試過見到個SUBJECT個FD果頭叫雞,另一邊再搵返條女~~~  呢排放假,得閒答下你地野...有咩想知..盡量答
1年搵到幾多

引用:
通常咩人請私家偵探公司/  人妻嗎

回覆 引用 TOP

會唔會接查克警 cases?

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-13 12:15 PM 發表

800蚊一日
就算係保險公司搵私家偵探查工傷就每個CASE都出到萬五蚊20個鐘啦

都好認同行內好多都係收錢唔做野~
不過只有越平越冇好野 ...
唔係愈平愈無好野,只係有料的偵探社是不會收按金的。因偵探社其實阿豬阿狗都可以開,只須商業登記就開得,根本不須特定執照,所以造成很多呃錢偵探社收左按金唔做野。

引用:
原帖由 賭鬼1號 於 2019-10-13 12:33 PM 發表

唔係愈平愈無好野,只係有料的偵探社是不會收按金的。因偵探社其實阿豬阿狗都可以開,只須商業登記就開得,根本不須特定執照,所以造成很多呃錢偵探社收左按金唔做野。 ...
我地行內都聽唔少~~~好多人收錢唔做野~
包括一間自稱係警察人員開左幾十年果間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大西北之死 於 2019-10-13 12:31 PM 發表
會唔會接查克警 cases?
政治CASE唔接

回覆 引用 TOP

有冇心郁郁想食件大婆或者二奶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ace_detective 於 2019-10-10 12:49 PM 發表

唔一定啦~
見過有D個二奶仲醜樣D
可能就係有住家feel😣

回覆 引用 TOP

引用:
可以查曱甴破壞黑手?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ninian 於 2019-10-10 04:39 PM 發表

我就係想知個地址,有地址我宦有方法搵啦

🐷開始簡人泥答媒味濃

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]