[Q&A] 如果要帶班鬼佬客去澳門消遣,錢唔係問題但係要大方得體,帶佢哋去邊最好呢?

如果要帶班鬼佬客去澳門消遣,錢唔係問題但係要大方得體,帶佢哋去邊最好呢? E-mail 此主題給朋友

如果要帶班鬼佬客去澳門消遣,錢唔係問題但係要大方得體,帶佢哋去邊最好呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 hayleynunn90 於 2019-10-10 10:17 PM 發表

如果要帶班鬼佬客去澳門消遣,錢唔係問題但係要大方得體,帶佢哋去邊最好呢?
梗係銀河美麗世界啦!
還有好多鬼佬鍾意去參觀觀音堂,即普濟襌院,亦即中美望廈條約簽訂之處。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hayleynunn90 於 2019-10-10 10:17 PM 發表

18 桑拿

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

太大眾化鳥

回覆 引用 TOP

引用:

打令
莉莉

️佢去馬交梗係去賭翻兩手啦,跟住去十八桑拿玩下女,男人都好色好賭,保證滿意

回覆 引用 TOP

Club 9

回覆 引用 TOP

引用:

去mgm 食飯然後睇下佢地有冇暗示
有就行過對面去club9
冇既可去漁人碼頭堆pub度吹水

先去大三巴打卡影下相,再上去澳門塔觀看全面澳門景色,唔怕遠去黑沙灣睇下野,食埋葡萄牙餐就perfect喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 波馬神童2019 於 2019-10-11 11:19 發表

打令
莉莉
大方得體?
巴黎人門口走地亞啊, 有人妖。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tvger 於 2019-10-14 01:13 AM 發表

去mgm 食飯然後睇下佢地有冇暗示
有就行過對面去club9
冇既可去漁人碼頭堆pub度吹水
Club9 有乜好? 🤔🤔🤔

引用:
原帖由 hayleynunn90 於 2019-10-20 11:07 PM 發表

Club9 有乜好? 🤔🤔🤔
大方得體!

回覆 引用 TOP

幾年前跟我鬼佬腦細 帶班加拿大德國客去澳門玩 一係唔入賭場 入左去個個現晒形 原來全部都係爛賭鬼  晏晝食完飯二點幾諗住入賭場行下兜個圈 點知班死鬼愈玩就愈唔想走 八隻鬼信用卡每人加埋大大話話碌左七八十萬港紙玩21點 玩到六點幾見唔對路 我企係後面企到腳軟 我同我腦細講 走先返香港。結果班鬼真係玩到九點鐘肚餓先捨得走 聽講隻隻鬼都有錢贏 我同事話幾個何官係咁輪住放水比班鬼贏錢 唔知真定假

我是鳳凰我是豬
引用:
原帖由 鳳凰豬豬豬 於 2019-10-21 12:08 發表

幾年前跟我鬼佬腦細 帶班加拿大德國客去澳門玩 一係唔入賭場 入左去個個現晒形 原來全部都係爛賭鬼  晏晝食完飯二點幾諗住入賭場行下兜個圈 點知班死鬼愈玩就愈唔想走 八隻鬼信用卡每人加埋大大話話碌左七八十萬港紙玩21點 玩到六點幾見唔對路 我企係後面企到腳軟 我同我腦細講 走先返香港。結果班鬼真係玩到九點鐘肚餓先捨得走 聽講隻隻鬼都有錢贏 我同事話幾個何官係咁輪住放水比班鬼贏錢 唔知真定假 ...
竟然唔知真定假?
如果可以放水贏錢當然比親友,
再殺班鬼填數

回覆 引用 TOP

係喎,西人愛玩人妖

回覆 引用 TOP

主題標籤 #澳門
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。