[遊記分享] 四個轆淺遊北海道🍁遊記(完) 香討焦點

支持

熱賣及精選
Support! Thx for sharing

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bernardc 於 2019-10-12 04:31 PM 發表

支持
thx

回覆 引用 TOP

thx

回覆 引用 TOP

今次租的車honda freed四人剛好,但冇藍牙真係差D,usb都冇

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-12 05:22 PM 發表

今次租的車honda freed四人剛好,但冇藍牙真係差D,usb都冇
10371821 10371822
我農曆年租架 Serena 又係冇藍牙同 usb, 後來租車公司俾條外加線我抽落去聽歌,但有好多雜音同收到其他電台囉。😠😠

引用:
原帖由 大便高達 於 2019-10-12 05:46 PM 發表

我農曆年租架 Serena 又係冇藍牙同 usb, 後來租車公司俾條外加線我抽落去聽歌,但有好多雜音同收到其他電台囉。😠😠
而家租車公司D車真係好鬼齋

回覆 引用 TOP

太古之湯 check out

酒店外是道之駅,有檔燒豚肉有好多人排隊,不過啱啱食完早餐所以食唔落。

回覆 引用 TOP

三笠市~桂沢湖

點解有隻恐龍,好似因為呢度曾經發現化石

回覆 引用 TOP

桂沢湖再入就係三段滝

回覆 引用 TOP

午餐係岩見澤市食拉面,呢間拉面全部是用海老做湯底,有三款選擇,味噌湯,味噌辛辣喇同埋醬油味

呢個蝦湯湯底真係好好味,蝦味濃郁,面嘅軟硬度適中,而本人都係偏愛北海道拉麵,多過九州拉麵

呢碗係海老味噌辛辣面

海老味噌

加40円仲有蝦飯,平過香港加凍飲😂

回覆 引用 TOP

食飽飽就去附近的玉泉館跡地公園

行完公園就返札幌去二條市場食下午茶

由於有老人家所以坐得舒服啲就去咗大磯,只食左6樣野,下午茶都食左一萬二千幾

呢隻蟹腳你估幾錢?

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-12 10:59 PM 發表

食飽飽就去附近的玉泉館跡地公園

靚景

引用:
原帖由 BONLUI 於 2019-10-12 11:10 PM 發表

靚景
可惜今日天陰如果有太陽就perfect😊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。