• 瀏覽: 24,463
  • 回覆: 174
  • 追帖: 23
河童大王

月見墧

定山溪大橋

定山溪神社

熱賣及精選
引用:
原帖由 BB_G 於 2019-10-16 12:09 PM 發表

多謝分享
thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-15 11:38 PM 發表

琴晚有d鬼異我間房睇睇下電視自己熄左,我阿媽間房呢瞓瞓下覺電視機自己開,不過類似事件我都唔係第一次,當唔小心撳左時間制啦
咁似我部電視機

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-14 11:22 AM 發表

豊平峽,今日日本假期要排隊等停車場,不過都好快有
再入嚟支持C兄分享

引用:
原帖由 0_C 於 2019-10-16 01:23 PM 發表

再入嚟支持C兄分享
謝謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-12 08:13 AM 發表

今朝一早再去浸多轉溫泉,其中有個藥湯,每日都唔同藥,但今朝係巨峰,成個湯系紫色,浸完唔沖身唔知會唔會成身蟻

朝食不過不失
哈!浸完成身蟻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-12 11:10 PM 發表

行完公園就返札幌去二條市場食下午茶

由於有老人家所以坐得舒服啲就去咗大磯,只食左6樣野,下午茶都食左一萬二千幾
10373149 10373150

呢隻蟹腳你估幾錢?
10373151 10373152 10373153 10373154 10373155 ...
全是我至爰

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-11 09:10 AM 發表

今年最後一個trip留番同兩老去旅行,目的地北海道主要浸下溫泉,食下野,睇紅葉,由於兩老年紀大行程唔多同埋短短5日只去札幌周邊,今次和已往一樣都是全程自駕

航空 : HX

租車 :經jalan 租honda

行程如下
day 1 落機~~宿三笠市@三笠天然溫泉太古之湯

day 2 桂沢湖 ~三段瀑布~ 玉泉館跡地公園~二條市埸~宿札幌@La’gent Stay Sappo ...
樓主影d相好靚好wide, 可以分享下用咩機鏡嗎?

引用:
原帖由 chittagong 於 2019-10-16 03:59 PM 發表

全是我至爰
me2 🙌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 francisterrence 於 2019-10-16 04:12 PM 發表

樓主影d相好靚好wide, 可以分享下用咩機鏡嗎?
全部都係手機影咋,用華為mate 20pro,屋企部單反好耐冇用過了

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-16 04:23 PM 發表

全部都係手機影咋,用華為mate 20pro,屋企部單反好耐冇用過了
堅係靚,leica認證唔係假

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-16 12:12 PM 發表

河童大王
10387603 10387604

月見墧

10387605 10387606 10387607

定山溪大橋
10387608 10387609 10387610

定山溪神社
🤣🤣🤣同你一樣,剛剛到港啦,希望好快又左過

附件

F94FEA9B-80DE-4120-8076-DB31CA0A1B41.jpeg(205.39 KB)

2019-10-16 09:51 PM

F75E44E1-D199-43F8-99A5-AA7086259E6D.jpeg(293.51 KB)

45C38CFC-B98D-4B02-A291-F8AB1E052798.jpeg(557 KB)

4F5949D4-E64B-4B12-86B4-D336907C031D.jpeg(175.57 KB)

85B80EF6-8C98-46B6-9A85-F7E7EAE95175.jpeg(271.09 KB)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 firemanman2468 於 2019-10-16 11:09 PM 發表

個飛機餐好似馬馬地 個包吸引D
都唔算好差嘅,食得落口😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]