• 瀏覽: 23,458
  • 回覆: 12
  • 追帖: 26
支持9叔兄直播

熱賣及精選
引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-11 09:08 PM 發表
其實點解來呢間住係比呢度溫泉吸引,因為呢個溫泉係用上百年樹木建成的,而這裏有日歸,我見好多當地人來浸

網站照片
仲有部懷舊遊戲機
10367964 ...
嘩,想擺一蚊跟機

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-12 10:59 PM 發表
食飽飽就去附近的玉泉館跡地公園

靚景

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-13 03:02 PM 發表
紅櫻公園估唔到好靚
10375270 10375271 10375272 10375273 10375274 10375275 10375276 10375277 10375278 10375279
呢度紅葉景都唔錯喎,9叔兄收穫不俗

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-14 08:23 AM 發表

今次同老人家嚟食好啲囉,另外酒店都貴,貪佢有大浴場,同房間夠大,又近狸小路,不過張床比較硬,不太舒服。
好彩9叔兄個底厚,用極都係面果浸

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-14 11:18 AM 發表

不是,係長期洗緊底果D,未試過滿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-15 08:54 AM 發表

房內景觀。
10382611 10382612 10382613 10382614 10382615 10382616

二見橋
10382617 10382618 10382619
酒店靚景又正

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-15 11:38 PM 發表

琴晚有d鬼異我間房睇睇下電視自己熄左,我阿媽間房呢瞓瞓下覺電視機自己開,不過類似事件我都唔係第一次,當唔小心撳左時間制啦
電視突然自己開,如果一出畫面播首今宵多珍重,仲驚

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-16 09:08 AM 發表

見到alex都好喎,話時話大結局都未睇添
見到客串嘅龍婆

引用:
原帖由 dirtycat99 於 2019-10-16 09:54 AM 發表

會唔會再出畫面有愛情動作片睇?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-23 12:51 PM 發表
午餐係千歲市食夀司,呢間100円迴轉夀司店全日本都好多分店,如自駕遊成日係路邊都見到,呢間平日仲特價90円一碟,有D就150円一碟,真係平到冇朋友,質數就魚類ok,蝦唔得,松茸蒸蛋好食(最貴係佢260円),食完就還車出機場

10414191 10414192 10414193 10414194 10414195 10414196 10414197 10414198 ...
呢間未食過

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-23 05:02 PM 發表

去日本都應該好少食迴轉夀司,未食過都唔出奇
我基本次次都食,因為經濟實惠

引用:
原帖由 uncle9nine 於 2019-10-23 05:36 PM 發表

咁又係,以爭先嘅價錢,食到板長嘅質數,又真係低食
精警比喻

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]