• 瀏覽: 13,717
  • 回覆: 106
經過尼幾個月日子裡 , 地鐵都可以經常關閉或早收 , 好多人感覺到生活不便 , 必定會多左好多人出私家車 , 未來車位會更加缺乏 ..... 以下系荃灣海旁樓車位月租價格

附件

IMG_20191012_135105.jpg(644.18 KB)

2019-10-13 12:40 PM

精選汽車
連份工都唔知保唔保得住,大把人收入下降緊,仲要養車🤔

正,等班垃圾黃屍除左樓都買唔起之外
車佢地都買唔撚起

引用:
原帖由 ShipunWong 於 2019-10-13 01:11 PM 發表

連份工都唔知保唔保得住,大把人收入下降緊,仲要養車🤔
買部陳年爵士兩三萬 , 泊街  , 大部份人都養得起

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Letterbomb 於 2019-10-13 01:16 PM 發表

正,等班垃圾黃屍除左樓都買唔起之外
車佢地都買唔撚起
車買得起 , 陳年爵士兩三萬就買到部 , 只系養車難 😅😅😅

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 花生之友2019 於 2019-10-13 01:41 PM 發表

我識得隻死曱甴真係廢到一個點,四十幾歲人黐外母公屋住都算,搵萬鬆蚊又學養車,問佢點解咁憎政府同警察。
原來領展加租加到佢泊街,話樓又買唔起連車都唔比養,泊街比差佬抄牌。
儲儲埋埋三千幾蚊牛肉乾無交比人通緝,有日攞車就比差佬伏,瞓左晚嗅格第二日捉上庭官判佢分期還。 ...
怨天怨地 , 但從來不會怨自己 , 不想付出就求回報 , 嚴人寬己 ....

回覆 引用 TOP

因為泊街俾甲由破壞,冇仇報。

引用:
原帖由 台灣強勁的樓主 於 2019-10-13 12:40 PM 發表

經過尼幾個月日子裡 , 地鐵都可以經常關閉或早收 , 好多人感覺到生活不便 , 必定會多左好多人出私家車 , 未來車位會更加缺乏 ..... 以下系荃灣海旁樓車位月租價格 ...
暴徒破壞交通燈係因為佢哋係冇車

引用:
原帖由 台灣強勁的樓主 於 2019-10-13 12:40 PM 發表

經過尼幾個月日子裡 , 地鐵都可以經常關閉或早收 , 好多人感覺到生活不便 , 必定會多左好多人出私家車 , 未來車位會更加缺乏 ..... 以下系荃灣海旁樓車位月租價格 ...
自用就應該自置車位

識貨之人
成班垃圾出去暴動完然後又要搭巴士坐港鐵返屋企先好笑,成撚日話黨鐵,但又係要爭撚住搭,嘴裡說不,身體卻很誠實

引用:
原帖由 prelude_hk 於 2019-10-13 05:11 PM 發表

因為泊街俾甲由破壞,冇仇報。
尼個真 ......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hdhz 於 2019-10-13 05:29 PM 發表

暴徒破壞交通燈係因為佢哋係冇車
尼個肯定啦 😅😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MR黃 於 2019-10-13 05:31 PM 發表

自用就應該自置車位
早年有眼光平入車位就爽 , 現在去買市區起步價都 2 -3 百萬 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Letterbomb 於 2019-10-13 05:33 PM 發表

成班垃圾出去暴動完然後又要搭巴士坐港鐵返屋企先好笑,成撚日話黨鐵,但又係要爭撚住搭,嘴裡說不,身體卻很誠實
問題系自己破壞完地鐵然後自己無得搭 😑😑😑

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]