列印

老虎話今日放我假,唔洗煮飯,出去食牛肉

熱賣及精選
好正咁 wo 

回覆 引用 TOP

打邊爐,正

回覆 引用 TOP

我月頭去食左這間(華強北)近好當家

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。
引用:
原帖由 joy_ce 於 2019-10-15 04:21 PM 發表
我月頭去食左這間(華強北)近好當家
去華強應該食大目

引用:
原帖由 leung776 於 2019-10-15 04:23 PM 發表

去華強應該食大目
我先生病到九彩,無乜氣力,近近地就算

我享受美食資訊,因美食對於我來講是讓身心深呼吸的方法,所以對食物都有一定要求。當然,咸魚白菜各有所愛,文章內容只代表我個人意見,我喜歡的你未必懂欣賞,而我討厭的卻有可能是妳的最愛,所以不要浪費時間留言跟我說我吃的有多不值,最重要好食,平貴冇問題。

回覆 引用 TOP

請問你尼間近邊道?

引用:
原帖由 chuen1118 於 2019-10-16 08:05 AM 發表
請問你尼間近邊道?
白石龙地铁口,你福田過關直接坐地鐵就到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leung776 於 2019-10-16 01:56 PM 發表

白石龙地铁口,你福田過關直接坐地鐵就到
唔該晒

回覆 引用 TOP

大目叫既份量比呢間大
人少又想試多款牛部位 食大目吾多得

出去滾下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 288328832883 於 2019-11-24 05:22 PM 發表
大目叫既份量比呢間大
人少又想試多款牛部位 食大目吾多得
我試過一個人在皇崗大目吃一盆牛,好好味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高達雀躍的天才 於 2019-11-24 05:28 PM 發表

我試過一個人在皇崗大目吃一盆牛,好好味
食得一至二个部位

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]