[其他] ck

本主題由 yycrab 於 2019-10-28 12:47 PM 移動
佢人品差,年老,冇演技,冇能力離開娛樂圈,靠老公養嘅典型女人

Thomas Alva EDISON,
An American great entrepreneur ,  died 1931

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 kenkit1995 於 2019-10-13 06:50 PM 發表

弓喜你

回覆 引用 TOP

天下第一臭

回覆 引用 TOP

佢唔係比老闆包起左咩?

係個老闆扶正佢定係搵到其他人認頭?

認字特警與狗不得內進
9635 0808

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 onedayalive 於 2019-10-13 05:59 PM 發表

40歲有人要唔係太窮都即刻嫁啦
又一條柒頭做水魚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1680000 於 2019-10-13 06:01 PM 發表

邊個男人甘蠢?
應該落左好多功夫、渾身解數。。。喺床上

回覆 引用 TOP

無問題啊!41睇落似33左右,又有身材又有樣,比我都食啦😏重要大波,係男人都想嫁啦

回覆 引用 TOP

41歲仲生得,好生養喎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aLbee0203 於 2019-10-13 06:00 PM 發表

j爆
齋吊應該幾爽

回覆 引用 TOP

其實佢好靚好有心機照顧個女,你哋積啲口德啦

27.

回覆 引用 TOP

,同邊個?

回覆 引用 TOP

Congratulations

回覆 引用 TOP

佢算吧啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zxcvv 於 2019-10-13 08:53 PM 發表

為五斗米拆腰啫。
冇腦既人可怕在要將自己既道德標準強加於其他人身上,那怕其實最扭曲既係自己。
黃屍之亂就係樣板
叫d暴徒燒死里😡🤘🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2019-10-13 09:16 PM 發表

佢都幾鍾意被內射
吾系點博到老襯執手尾。。港女戰術

回覆 引用 TOP

主題標籤 #楊思琦
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。