列印

唉……禾是開酒吧的地鐵收十點即變相宵禁禾酒吧生意大跌九成吖

本主題由 辟易 於 2019-10-14 01:29 PM 移動

唉……禾是開酒吧的地鐵收十點即變相宵禁禾酒吧生意大跌九成吖 E-mail 此主題給朋友

是否止蝕離場好

熱賣及精選
引用:
原帖由 新瓶舊酒 於 2019-10-14 04:41 AM 發表

香港開酒吧真係容易,你之前都重返緊工突然又變成酒吧老闆,又兼職做曱甴文宣!想有生意好易姐,去連登賣廣告,話“你”間酒吧係良心酒吧,支持港獨,支持曱甴,男曱甴只要幪面入嚟買一送十,天使唔著衫入嚟全免,包保你好生意! ...
禾支持立逃犯例架 禾支持中央 一有5合心意的人 即戒返上大6受審架 包括凸手在內架

引用:
原帖由 混世陰司 於 2019-10-14 05:07 AM 發表

On9... 你班曱甴掟野落路軌 你自己係搭客你搭唔搭。你係港鐵有良心既高層 你開站定關站 做人連因果關係都唔識分 抵9死你 食屎
禾支持逃犯例架 禾支持中央 除時刀可 時間 人物 地點 劇本 全由中央話事 梨~~你~~妳~~里~~理~~有茅犯法架

引用:
原帖由 summonccs 於 2019-10-14 05:28 AM 發表
又糸一隻死曱甴暴徒
禾是梨同類泥架 禾是蝗蟲泥架

引用:
原帖由 公園奔放的核心 於 2019-10-14 08:21 AM 發表

而家最得閒寫劇本個D係曱甴峨
+x哥兆基叔嬴曬 地産又霸權

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2019-10-14 09:02 AM 發表
轉行吧啦
香港5係俾中央玩死 係俾D擦鞋仔玩死 胃豬吖飯太吖園謙吖 個D玩死

引用:
原帖由 76banana 於 2019-10-14 09:16 AM 發表

又漂白d曱甴呀?而家唔係五大訴求,擺明係五大老屈,以為有咩唔岩曱甴聽就到處破壞,將香港變塔利班
5係咩 班人刀冇腦既 如果想冇人睇得穿 就5好搞貪曾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwltimkwok 於 2019-10-14 09:32 AM 發表

死曱甴又係到扮野
禾真係支持逃犯例架 禾真係支持針 係要兩頭利架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bnqmaksir1 於 2019-10-14 10:42 AM 發表

你唔鬧曱甴暴徒暴動,令港鐵關站?去話港鐵!
做咩渠要同政治掛勾

回覆 引用 TOP

主題標籤 #宵禁 #酒吧
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]