列印

年尾有可能骨牌效應,2020香港大蕭條,多謝未來主人翁。

本主題由 nc99999 於 2019-10-15 05:18 PM 移動
引用:
原帖由 花生之友2019 於 2019-10-14 07:55 PM 發表
錯晒啦!
現在同過去的香港唔屬於佢地,因為佢地從未為香港付出過
香港嘅未來亦未必屬於佢地,佢地有腳可以走,未必留係香港,有啲亦好大機會坐監要納稅人養做廢柴
所以話未來主人翁已經係on9 ...
所以佢哋而家做返多啲野好公平喎

熱賣及精選
引用:
原帖由 qingheer 於 2019-10-14 06:30 PM 發表
各區未來主人翁努力下,年尾個市有可能骨牌效應,2020香港大蕭條。
主人翁本來都係無業甚至仲未戒奶
心諗:大蕭條? 關我屁事 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大内高手 於 2019-10-14 08:12 PM 發表

支持年輕人
香港社會2極化嚴重:
貧富懸殊加劇,
藍黃對立加深,
香港政府 放任社會內部深度矛盾,
香港,如果沒有「暴動」,那是不合乎大自然自動調整規律。
中共,走群眾路線,搞革命出身,
必然很清楚 「反抗無罪,革命有理」

引用:
原帖由 kwma 於 2019-10-14 07:57 PM 發表

到時大機荒冇得食,連曱甴都要斬開一碌碌用氣油蛋燒泥食
而家的年青人習慣咗食催淚彈唔使食飯我都餓死啲老人家先啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qingheer 於 2019-10-14 06:30 PM 發表
各區未來主人翁努力下,年尾個市有可能骨牌效應,2020香港大蕭條。
未來主人翁加油。

引用:
原帖由 三万光年 於 2019-10-14 08:15 PM 發表
香港人同香港人攬炒,真是搞倫笑
大陆人一定过来接收香港的财产,慢慢等香港人搞

有排衰

引用:
原帖由 estateman 於 2019-10-14 07:58 PM 發表

支持
死後一家大小要落地獄世代輪迴做蟑螂還債
警察做老鼠下一世全家做老鼠過街都閃閃宿宿鬼鼠豬頭炳

引用:
原帖由 Kylechan1986 於 2019-10-14 08:17 PM 發表

你问下班反对派准不准你起公屋先啦,85000吊,填海吊。地产商控制报纸,报纸愚弄人民,民主杀死社会
一次反85000, 可以解釋和放任  香港社會深層矛盾 20年?30年?50年?

引用:
原帖由 高峰上的河流 於 2019-10-14 08:21 PM 發表

未來主人翁加油。
支持年青人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 trumpp 於 2019-10-14 08:23 PM 發表

一次反85000, 可以解釋和放任  香港社會深層矛盾 20年?30年?50年?
你唔講唔填海有地!不過政府唔用呀嘛

未來主人翁加油!同公安武警本土決戰指日可待!

恭喜香港人,大家一齊仆街,無天災,有特大人禍
(屎曱甴亂港,
和理狗助攻,
黃人公務員後勤,
耶教/狗賊老師幫手
仲有一大班沉默者)
同心合力整死香港!
😜🤣😂😂😂😂

引用:
新年封利士都無錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 trumpp 於 2019-10-14 08:20 PM 發表

香港社會2極化嚴重:
貧富懸殊加劇,
藍黃對立加深,
香港政府 放任社會內部深度矛盾,
香港,如果沒有「暴動」,那是不合乎大自然自動調整規律。
中共,走群眾路線,搞革命出身,
必然很清楚 「反抗無罪,革命有理」 ...
說得好這就是真理沒有偏見中立思想真實現況不講大話上等人

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]