年尾有可能骨牌效應,2020香港大蕭條,多謝未來主人翁。

本主題由 nc99999 於 2019-10-15 05:18 PM 移動

年尾有可能骨牌效應,2020香港大蕭條,多謝未來主人翁。 E-mail 此主題給朋友

各區未來主人翁努力下,年尾個市有可能骨牌效應,2020香港大蕭條。

熱賣及精選
未來主人翁加油!同公安武警本土決戰指日可待!

未來主人翁加油!同公安武警本土決戰指日可待!

回覆 引用 TOP

[quote]原帖由 倒錢落海... 於 2019-10-14 08:37 PM 發表

香港有中共守護住,邊有事呀!仲有好多強國人嚟洗黑錢,放心啦! [/quot

中共話你自己玩死自己,洗黑錢澳門方便過妳啦,你失業時唔好話要去做天使。

回覆 引用 TOP

多謝教協教育支援未來主人翁,多謝法官大人為主人翁保釋自由,多謝黑醫黑護黑媒們鼎力支持!支持未來主人翁玩死自己!仲幻想未來靠中共洗黑錢打救個市!

引用:
原帖由 知足常樂7號 於 2019-10-14 08:56 PM 發表

多謝林鄭吧
乜唔係未來主人翁要攬炒?林鄭咪順你意攬炒囉!望下邊個傷D!

回覆 引用 TOP

望未來主人翁企硬攬炒,唔好縮沙!出年係本土決戰解放軍!全家做烈士!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 抄股仔 於 2019-10-14 09:00 PM 發表

所以今次是百年難得一遇的寒冬,會十分之凍的
未來主人翁話搞完運動,中共會用洗黑錢打救眾生!包你長生不老!

引用:
原帖由 redapple888 於 2019-10-14 09:08 PM 發表

真係想知道有幾多人鐘意「亂」,
去賭呢舖大細,贏同輸香港都大傷完氣,
人就係咁,唔知足
廢青哀到等於將自己屋企野打爛,佢地慣左,最後阿爸媽埋單,不過呢張單無能力去埋 ...
廢青有破壞無需建設,大把人話你班廢青破壞咗之後就係你們的黃金時代!未來主人翁廢青一定贏!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zxcvv 於 2019-10-14 09:11 PM 發表

佢地話要推倒重來,即係由漁村開始。
人口太多?唔怕,到時機都冇得打,佢地生無可戀,會自行死剩漁村養得起既數量。
賴落阿爸度!賴落阿媽度!賴落老師度!賴落學校度!賴落政府度!賴落特首度!賴落大陸人度!賴落個天度!!!!!

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-10-14 09:13 PM 發表

721元朗站黑警見到黑社會襲擊市民都冇制止仲調頭走,外資公司見到呢一幕,先知原來香港咁黑暗,年尾仲唔撤資咩!
天使收皮啦!外資多謝香港警察保護,外資離開係怕咗呢班未來主人翁,個個週末玩裝修,就來到你屋企裝修你等住!

引用:
原帖由 得得哥666 於 2019-10-14 09:24 PM 發表

會唔會有反黑警加薪大遊行?
就來全港消滅抗暴大遊行,消滅死曱甴暴徒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ki2007 於 2019-10-14 09:27 PM 發表

我老闆好支持啲曱甴,而家攪到經濟咁差,佢都話唔係曱甴做。我而家都出力為公司放血,吸得幾多得幾多,到時攪到拾粒,佢一定很高興。
革命尚需努力!加油!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Eric2276730 於 2019-10-14 09:29 PM 發表

回應133位師兄!見到元朗事件!黑夜打人後所以進化了!不支持革命理想的打!夠膽搬開路障的又打!做生意講句不支持的打大力D!懷疑福建幫就收佢皮!見到校長!老師強迫表態!不合意圍佢!直到要出聲話理解先可以走!無差則破壞中資企業!若那間鋪不幸改錯名!有個中字!可以裝修了!我想我係外資都走啦! ...
133係網絡打手係網絡助推暴力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-10-14 09:30 PM 發表

呢一幕真係令人好心痛。再睇返,當時香港人唔應走避,應該要反抗。
https://www.youtube.com/watch?v=EdtKBq1cV2w
https://www.youtube.com/watch?v=rlUiNFZZ1Jg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR046xtV8daJ3kUk1dhYtCN-EwhaA0oPvlA7JNHJXeNRyOJAm3yEkY3Dd5k

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
 38 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。