今日同我政見唔同既阿蛆搵我傾計...

今日同我政見唔同既阿蛆搵我傾計... E-mail 此主題給朋友

我阿蛆原本係極藍
而我就中立偏黃
因為我怕佢無啦啦發癲,所以自從6月起都無咩同佢講私事...

但阿蛆今日突然同我講
「我唔支持班黑警死仆街啦!
我只係支持何君堯做下任特首!
鄉黑萬歲!」

佢話佢食lunch去360買野
今日涼左少少,所以著左黑色冷衫
點知係360守門口既差佬突然兇阿蛆...
阿蛆話佢地戴晒黑面巾,所以唔係食蕉。
差佬唔比佢入,阿蛆就好聲好氣話佢支持警察,佢最愛何君堯!
點知個差佬都小阿蛆,話阿蛆係去玩野搞事...
阿蛆話佢怕班死黑警打九佢(佢由呢part開始改口唔叫差佬...)所以佢話佢住元朗,都支持黑社會同何君堯!
結果班黑警仲嬲,話阿蛆串佢係黑社會!
阿蛆話雖然覺得班黑警係智障,但正正無腦所以分分鐘會亂打人,所以最終佢都淆底獸走左...

佢話雖然佢唔支持黑衣人,但都唔撐班黑衣警了佢話佢唔再係藍色,佢係中立偏白色,所以支持元朗鄉黑,支持何君堯
仲要邀請我同一班黃同事聽日同佢共進午餐添

熱賣及精選
阿蛆講真定講假呀?
我地應唔應該附和佢,支持黑社會?

入錯版

阿蛆其實係雞頭,想扼你去元朗賣屎忽!

明日食完午餐成身籐條狠

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

下次覆診同醫生講

有病唔該食藥啦

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-10-14 11:37 PM 發表

我阿蛆原本係極藍
而我就中立偏黃

但阿蛆今日突然同我講
鄉黑萬歲!」

差佬唔比佢入,阿蛆就好聲好氣話佢支持警察 ...
私了佢啦,仲突首, 港督吖嘛

回覆 引用 TOP

夠鐘食藥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-10-14 11:37 PM 發表

我阿蛆原本係極藍
而我就中立偏黃

但阿蛆今日突然同我講
鄉黑萬歲!」

差佬唔比佢入,阿蛆就好聲好氣話佢支持警察 ...
你同佢都是蛆蟲,現在好了,大家同聲同氣!

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!

回覆 引用 TOP

0分重作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-10-15 09:03 AM 發表

阿蛆講真定講假呀?
我地應唔應該附和佢,支持黑社會?
你應該附和恐怖份子黃衛兵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oxygenshing 於 2019-10-15 10:16 AM 發表

有病唔該食藥啦
醫學界證明咗戇居冇藥醫🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 swbc 於 2019-10-15 10:13 AM 發表

下次覆診同醫生講
笑左。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swbc 於 2019-10-15 10:13 AM 發表

下次覆診同醫生講
呢個係重點,好緊要的,仲要記得夠鐘食藥!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。