[Q&A] 旅遊會籍一問

旅遊會籍一問 E-mail 此主題給朋友

請教各位ching, 我上個月買咗一次性旅遊會籍,佢只系包酒店,我想去下年日本奧運,想透過佢訂門票,大家認為可信嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 lhx0041 於 2019-10-15 08:20 PM 發表

請教各位ching, 我上個月買咗一次性旅遊會籍,佢只系包酒店,我想去下年日本奧運,想透過佢訂門票,大家認為可信嗎?
你訂到房先講

你訂到房, 去到有呢間酒店先講

你訂到房, 去到有呢間酒店, 入住到先講

回覆 引用 TOP

買旅遊會藉已經係on9人先做嘅事啦,呢D橋十幾年前已經有,google吓有幾多投訴先啦。仲要比多筆錢買奧運飛,比人強姦一次又一次。
香港地蠢人太多了。

多謝你嘅提醒,咁我當破財消災啦,我再搵方法去奧運,我仲未透過間野俾錢買門票

有沒有相關負面新聞嘅link ?

旅遊會藉係咪 on9 就人人睇法唔同,如果本身隨時可以去旅行,唔使就任何日子,旅遊會藉係可以好抵。
至於叫佢代購奧運門票,佢有呢個服務你又接受價錢,一試何防?

回覆 引用 TOP

可否告訴我們一次性旅遊會藉即是付幾多錢?

回覆 引用 TOP

如果你未過數就真要想清楚!可以肯定奧運期間他們8成不會替你訂到3星級以上的房,因為房價貴到飛起!

回覆 引用 TOP

但我地想去場館唔係東京市中心,系郊區嘅三鷹市都無?

引用:
原帖由 lhx0041 於 2019-10-16 08:24 AM 發表

問題係你個 plan 包左乜得你自己知。。。你想網友點幫你 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lhx0041 於 2019-10-16 07:30 AM 發表

8000 蚊。。。。相信呢個會藉作用極低。。。。不如你講埋係邊度買,買左咩,等大家幫你comment 下啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lhx0041 於 2019-10-16 08:24 AM 發表

三鷹市由新宿出發是超方便!駕車也很方便!並不是你想像中的市郊!

回覆 引用 TOP

旅遊會籍 ?

旺季唔用得、復活節唔用得 ... 暑假唔用得 ... Xmas 唔用得..
用得的日子 : Sorry, Quota 被其他會員 Book 晒, 無房 ~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lhx0041 於 2019-10-15 10:38 PM 發表

有沒有相關負面新聞嘅link ?
不如你講多d你8000蚊會籍?公司名?希望你唔係第一位同最後一位啦

MarriXt Vacation Club 應該係少有ok 會籍,但唔平

---

回覆 引用 TOP

主題標籤 #日本 #酒店
 25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。