打印

國難五金老闆日日講割席 惹火勇武派遭報復

國難五金老闆日日講割席 惹火勇武派遭報復 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
週一(14日)國難五金老闆老闆李政熙,於長沙灣店舖外食煙及打電話時,遭三名蒙面男子伏擊,其間有人向他投擲辣椒水,並用木棍毆打他頭部及背部,之後三名蒙面兇徒轉身跑走。國難五金老闆李政熙續指,他前後被人襲擊三次,他指自己準備轉身反擊時,該三名蒙面兇徒已經轉身跑走。他指三名兇徒當時沒有說話,估計他們約20餘歲,身形相對瘦削。早前已經有勇武派唔憤國難日日話停工云云,覺得同割席冇乜分別,可能係有勇武年輕人一早睇唔慣於是乎警告下李政熙嗻。



熱賣及精選
同曱甴做生意嘅後果!


回覆 引用 TOP

咩唔係警察扮嘅咩,原來是內訌!




唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!

回覆 引用 TOP

抵死
自食其果



[隱藏]
唔係 Free Hong kong ,係 free of charge


回覆 引用 TOP

被曱甴咬


回覆 引用 TOP

曱甴下次用釘書機


回覆 引用 TOP

黃衛兵不斷靠暴力 批鬥 排斥不同意見人士!
消費死者,老作新聞,抹黑警方
總之擋我者必死全家!!
將所有自己做既事情 歸咎政府!
真係當撚正香港係60年代大陸丫?
尼到係香港丫 DLLM



想同暴徒割席 , 自編自導苦肉計 , 打得咁鍚身 , 搵鬼信咩 。


回覆 引用 TOP

[隱藏]
四个大字,关人撚事!


回覆 引用 TOP

想發國難財,抵鳩你死啦


回覆 引用 TOP

抵9死,遲下嘔返曬出嚟仲要被曱甴“私了”。


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acacac 於 2019-10-16 09:30 AM 發表

抵死
自食其果
x2



回覆 引用 TOP

又做宣傳。


回覆 引用 TOP

[隱藏]
肯定是曱甴扮警察打人,但是我很高興,有請小鳳姐。


回覆 引用 TOP

主題標籤 #長沙灣
 45 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。