• 瀏覽: 25,730
  • 回覆: 105
引用:
原帖由 harr1et 於 2019-11-19 09:35 PM 發表

C3波箱無嘢要習慣, 但近日已加返價, 因現貨是新引擎。
謝師兄

回覆 引用 TOP

精選汽車
引用:
原帖由 harr1et 於 2019-11-19 09:19 PM 發表

無計, 香港人諗嘢很多都從錢字出發, 生活的確少了很多樂趣, 好似C3呢D車, 本身在外國幾好賣的, 亦是不部很好的車, 早排減到148, 都仍然賣很久才賣清, 論質素高過好多日本車, 但就係因為二手價, 怕維修貴等, 唔敢買, 港人D錢大部份去哂供樓, 真慘。 ...
謝回應,香港買什麼都諗二手市場,車,樓,錶,沒有二手市場,幾好都沒有用

引用:
原帖由 harr1et 於 2019-11-19 09:35 PM 發表

C3波箱無嘢要習慣, 但近日已加返價, 因現貨是新引擎。
14萬8 其實係最齋既版本兼舊貨。16萬幾有一批,有天窗但都係舊貨。18 萬頭係2019 年新貨,基本無咩分別(我記得),但我最記得係界面有中文禁大把羅⋯

引用:
原帖由 north 於 2019-11-20 08:32 AM 發表

謝回應,香港買什麼都諗二手市場,車,樓,錶,沒有二手市場,幾好都沒有用
可能好多人都唔長情,揸一陣就Bye Bur

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 achow1usa 於 2019-11-20 06:33 PM 發表

14萬8 其實係最齋既版本兼舊貨。16萬幾有一批,有天窗但都係舊貨。18 萬頭係2019 年新貨,基本無咩分別(我記得),但我最記得係界面有中文禁大把羅⋯ ...
148最抵買,但應賣哂了

引用:
原帖由 harr1et 於 2019-11-20 06:36 PM 發表

148最抵買,但應賣哂了
Yes, 最早賣晒。我睇車時得番一架16 萬幾天窗版。一個星期後再睇無埋,個時得2 部2019 版,紅色同黑色。車都無得試,淨係有部C4 頂住。我當時覺得反正副偈同波箱一樣,而試完的確幾好,所以就買了。

後來先覺得C4 軚感似乎實在一d.

回覆 引用 TOP

會在大6買部C6

回覆 引用 TOP

部車行左2500 左右,今日終於出故障。個Touch Screen 唔識著機。死Q 左,番觀塘check, 佢又著番。

討論結果係,唔Support JOXX。

其實攞車個陣試用JOXX 都知唔多得,今朝夾硬開JOXX, Load 唔到裡面既歌,之後停低去買野,返黎就唔識著機。

回覆 引用 TOP

我估呢部車最快壞的組件是個MON, 但如是的話都無得唔整,因好多嘢要靠隻MON, 尤其冷氣開關

回覆 引用 TOP

但呢部車的確好好駕, 我駕了十多部車, 呢部算排到頭幾位, 當然我只以60萬以下的車作對比

回覆 引用 TOP

到現在我部很了過8千, 一切正常, 無事發生, 係個MON着車時要點時間才進入操作狀態, 但相信是正常的。

最LIKE佢的低沉引擎聲, 幾好聽, 又有力水, 可能車不重關係, 所以部車好爽快, 油耗無理佢, 但應是OK的, 將來如有新款出都會再換這品牌。

引用:
原帖由 harr1et 於 2019-12-10 11:11 PM 發表

到現在我部很了過8千, 一切正常, 無事發生, 係個MON着車時要點時間才進入操作狀態, 但相信是正常的。
係呀,個系統要少少時間先可以用。唔可以立即插iphone, detect 唔到,要一分鐘左右先用到CarPlay

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 harr1et 於 2019-12-10 11:13 PM 發表

最LIKE佢的低沉引擎聲, 幾好聽, 又有力水, 可能車不重關係, 所以部車好爽快, 油耗無理佢, 但應是OK的, 將來如有新款出都會再換這品牌。
希望佢會出C3 既特別版本,增加整體既操控性及馬力

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]