• 瀏覽: 25,739
  • 回覆: 4
引用:
原帖由 achow1usa 於 2019-10-17 10:10 PM 發表

一個字, Cheap! 唔駛20 萬既車,有五年保養,決定搏一舖!

Citroen C3, 請大家祝我好運⋯
PSA車
先要接受其前衛外型
再要睇代理自己 挨唔挨得到5年

其實玩法國車,建議玩Renault化算d

精選汽車
引用:
原帖由 achow1usa 於 2019-10-18 10:30 AM 發表

師兄所言甚是。

雷諾 Clio GT 都係呢個價位。但據稱其維修部都唔係「善男信女」。加上Clio 更多電子野。小弟應該揸完呢架有信心先,再去挑戰雷諾!

呢d 法蘭西野,真係要自己試過先知龍定鳯! ...
介紹你睇吓
"SA+中國改革開放"

https://youtu.be/9N2yYZQGoao

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gerson161 於 2019-10-18 10:19 PM 發表

Start-Stop 掣係左邊,會唔會比個手多多的朋友亂搞,行行下車㩒左
No worry
我部8K個startstop制係响波棍左邊,冇試過俾人㩒錯

引用:
原帖由 wiseman_doyou 於 2019-10-18 07:31 PM 發表

門抽係條皮帶係咩玩法
學70年代甲蟲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 achow1usa 於 2019-10-19 04:02 AM 發表

其實實物無禁怪雞既,可能相片係平面無法展露其真實既Cheap 雞樣貌。

架車係1.2 Turbo 引擎,配上Aisin 日本仔六速自動波箱。正因為日本仔大廠波箱,所以先決定搏一舖。

因為我買既時候,呢架C3 係得番兩架全新的。無得試,淨係試左架C4。到尋日攞車先感覺到C3 既軚感同C4 都幾唔同。C3 既軚,我覺得似揸住架Jazz 或Civic禁。由於佢好細架,攻彎時係幾好Feel 既,只係 ...
2選1?得兩架全新?
樓主你俾人呃咗啦.....
啱啱响牛頭角 見倒兩架 未出牌嘅全新C3....

附件

IMG_20191019_133531_1.jpg(325.76 KB)

2019-10-19 01:54 PM

IMG_20191019_133513.jpg(367.83 KB)

IMG_20191019_133428.jpg(365.69 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]