[綜合資訊] 講完

講完 E-mail 此主題給朋友

搭開國泰,香港航空差不多起飛時間平千幾二千蚊,有無搭過香港航空來回東京香港嘅CHING師姐可以分享下。

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
熱賣及精選
你諗住坐商務定係普通位先 ?

商務坐返國泰

普通位就是但隨便啦

又或者咁講 安全降落就OK啦

我是鳳凰我是豬
咪玩啦,咩叫得唔得,唔通會墮機?坐個 4個鐘,你搭國泰食開山珍海味,還是個位可以攤平曬可以訓教?

引用:
原帖由 鳳凰豬豬豬 於 2019-10-17 11:44 PM 發表

商務坐返國泰

普通位就是但隨便啦

千幾蚊都想慳緊係窮L經濟位

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
引用:
原帖由 鳳凰豬豬豬 於 2019-10-17 11:44 PM 發表

商務坐返國泰

普通位就是但隨便啦

國泰衣加連頭等,商務都唔掂啦,好多人一早 blacklist

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-10-17 23:50 發表

咁樣樣坐HX就得啦 學我老公話齋 窮L唔好咁多意見 見好就要識收

我是鳳凰我是豬
引用:
原帖由 japgod 於 2019-10-17 11:48 PM 發表

咪玩啦,咩叫得唔得,唔通會墮機?坐個 4個鐘,你搭國泰食開山珍海味,還是個位可以攤平曬可以訓教?
未試過港航吖嘛!問下唔得嘅咩?

咁港航即係點?

引用:
原帖由 鳳凰豬豬豬 於 2019-10-17 11:53 PM 發表

咁樣樣坐HX就得啦 學我老公話齋 窮L唔好咁多意見 見好就要識收
除了安全升降外,HX嘅航班準唔準?會唔會又遲起飛或甚至臨時無位或無咗個航班要等等等

....

我是鳳凰我是豬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-10-17 11:53 PM 發表

未試過港航吖嘛!問下唔得嘅咩?

咁港航即係點?
上個月搭過飛機餐麻麻地多大陸人搭其他都ok

唔止一次日本🇯🇵話執到hx的飛機️零件
比著你搭車都唔敢搭架甩皮甩骨嘅車

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-10-17 11:50 PM 發表

窮L經濟位坐UO啦
依家$0去程, 來回總計HKD 1,267

搭過去東京、大阪、沖繩,除左飛機餐差D外,其他野都正常。

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2019-10-17 11:55 PM 發表

除了安全升降外,HX嘅航班準唔準?會唔會又遲起飛或甚至臨時無位或無咗個航班要等等等
係香港登機閘口遠D 地勤懶散D
其他同cx無異
仲有萬一需要claim保險會搞好耐

10kg checked in baggage

主題標籤 #東京 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。