• 瀏覽: 975
  • 回覆: 10
香港x貸 私人貸款 需唔要要咨詢人?會唔會打比佢地 急需 想借多$15000
同埋tu比較差 無壞數 不過剛剛最後一期星x 遲左兩個幾星期 但剛剛星期一還完最後一期已清
仲有ux 5xxxx每期3114已供9期 同20000剛供一期1245 循環3000
安x 125000 已供13期 全期48 月供4660
K現 兩條$10000 各供了8期及6期 472同419
X wllxxx 12000 已供6期 每期580
安x信用卡 $9800 每月還Min
幫人 每月2120 還有5-6期完
人工14000

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
唔會打都冇用, 你爆數。。。。
我續過3次 , 所以經驗覺得唔會批到俾你。 

回覆 引用 TOP

成份糧拎去還月供都唔夠,仲借黑財?你跳樓都唔掂仲連累全家,收手啦

回覆 引用 TOP

其實數蓋數,卡蓋卡唔掂,我是過來人,到現在仲咩緊幾十萬數,借嚟都冇用,唔好俾一時的感覺欺騙自己,借佐返嚟唔洗兩下又冇嗮,到佐還錢日頭都癢,霖辦法搵錢清還才是正路,必須停止嗮所有壞習慣專心工作!

引用:
原帖由 一定要戒 於 2019-10-21 01:34 AM 發表

其實數蓋數,卡蓋卡唔掂,我是過來人,到現在仲咩緊幾十萬數,借嚟都冇用,唔好俾一時的感覺欺騙自己,借佐返嚟唔洗兩下又冇嗮,到佐還錢日頭都癢,霖辦法搵錢清還才是正路,必須停止嗮所有壞習慣專心工作! ...
明白 好亂 成個人

回覆 引用 TOP

睇下幫人同安信個循環貸款你借唔借再好過
但你宜家月供都成份糧,再借你還唔還到

引用:
原帖由 星杰 於 2019-10-21 12:15 PM 發表

睇下幫人同安信個循環貸款你借唔借再好過
但你宜家月供都成份糧,再借你還唔還到
循環貸款息口貴到嘔,可以貴到40%, 搵貴息去冚平息邊有人咁笨實,樓主連平息都還掂,想叫佢死快d? 除左破產,都唔知仲有邊條路

勸樓主唔好掂黑財,借左就算你破產都會照追,話之你死追你一世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jackymad 於 2019-10-21 01:08 PM 發表

循環貸款息口貴到嘔,可以貴到40%, 搵貴息去冚平息邊有人咁笨實,樓主連平息都還掂,想叫佢死快d? 除左破產,都唔知仲有邊條路
咁又係,起碼佢全部都tu財,唔會老破都搞唔掂

回覆 引用 TOP

去搞Iva 啦 , 唔好再諗住借咩財咩財

引用:
原帖由 音樂人 於 2019-10-21 03:31 PM 發表

去搞Iva 啦 , 唔好再諗住借咩財咩財
樓主差到極財政,2年唔食成份糧去還都還唔完,iva根本唔會批,老老實實,直接搞破產仲實際

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]