• 瀏覽: 2,422
  • 回覆: 27
係你自己入錯行之馬,關人屁事,又5見朕失業,出年仲加人工添呀。

熱賣及精選
引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-10-22 08:16 AM 發表

係你自己入錯行之馬,關人屁事,又5見朕失業,出年仲加人工添呀。
甴曱加人工,全世界都知道啦,8千加到幻5啊嘛。

老作都打下草稿,呃人都講下良心。

引用:
原帖由 和平香港 於 2019-10-22 08:38 AM 發表

甴曱加人工,全世界都知道啦,8千加到幻5啊嘛。

老作都打下草稿,呃人都講下良心。
乜呀,朕出年真係加人工架,呃你朕冇仔送終。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-10-22 08:42 AM 發表

乜呀,朕出年真係加人工架,呃你朕冇仔送終。
咩工種啊?妓者?黑衣人?
你以前活躍財經版架嘛,使咩做啊?

引用:
原帖由 和平香港 於 2019-10-22 08:45 AM 發表

咩工種啊?妓者?黑衣人?
你以前活躍財經版架嘛,使咩做啊?
朕正職財技,副業是殯儀,現在很吃香,一工難求,持急來打救倉生。

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2019-10-22 09:11 AM 發表

朕正職財技,副業是殯儀,現在很吃香,一工難求,持急來打救倉生。
我x……

回覆 引用 TOP

現在科儀工友好難找,而且工資上升,前景秀麗,係你唔肯做咋。

回覆 引用 TOP

吃香

狗即是狗, 永遠只可以守門口...................

回覆 引用 TOP

綜援?出雙糧添

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]