• 瀏覽: 71,505
  • 回覆: 643
  • 追帖: 12
本主題由 暗之陽 於 2019-12-30 10:45 PM 合併
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-12-16 12:17 PM 發表

呢套係NETFLIX DOWNLOAD 左下來睇....

感覺劇中的北韓比現實中光鮮.
同埋南韓

按維基
整條非軍事區長達248公里,寬度則大約為4公里
4公里都好遠下, 咁都飞到過去對家. ...
所以咪安排龍捲風卷咗過去囉

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 叫我大佬米 於 2019-12-16 12:37 AM 發表

下集預告認左孫係佢未婚妻
呢個結尾正我仲喺度諗究竟李政赫會點樣幫世理解圍,沒想到嚟呢一招,佢真實身份揭開亦很有效果,今次編劇真係寫得令人有追看熱情呀 之前藍海如果唔係要睇全智賢真係棄了
ps.玄彬軍人look好型

引用:
原帖由 vivi388ly 於 2019-12-16 12:35 AM 發表

第二集彩蛋兩個人曾同時間在瑞士,可能真是見過面未定。

期待之後瑞士嘅劇情,不過暫時應該仲喺北韓講故仔,一個灰到想安樂死嘅人,到底點樣喺瑞士得到「新生」變成商界女強人?都係有趣嘅地方吧
又例如明明政赫外貌係世理的取向,又點解世理唔記得佢,而政赫眼神好似有一種能夠再遇見真好的感覺呢?

回覆 引用 TOP

第2集韓網評論逆轉真的是日常打臉

同時收視少幅上升,有個好開始

191215周末剧收视率
【AGB全国】
KBS《爱情是Beautiful,人生是Wonderful》
47:23.7%(+0.5)
48:27.0%(+3.3)
tvN《爱的迫降》
02:6.845%(+0.771)
TV CHOSUN《抉择—女人们的战争》
02:2.873%(+0.316)
【AGB首尔】
KBS《爱情是Beautiful,人生是Wonderful》
47:23.5%(+1.5)
48:26.3%(+2.8)
tvN《爱的迫降》
02:7.841%(+1.283)
TV CHOSUN《抉择—女人们的战争》
02:2.779%(+0.111)

回覆 引用 TOP

😢部ipad壞左 未能同大家追劇
大家講到好似好好睇咁😭

引用:
原帖由 cowcowcowbb 於 2019-12-16 04:11 PM 發表

大家講到好似好好睇咁😭
唔怕 我陪你 我都未開始睇

我都覺得玄彬個軍人好型,正直軍人。我好鍾意佢d眼神,有時好溫柔禁望住孫

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-12-16 02:36 PM 發表

呢個結尾正我仲喺度諗究竟李政赫會點樣幫世理解圍,沒想到嚟呢一招,佢真實身份揭開亦很有效果,今次編劇真係寫得令人有追看熱情呀 之前藍海如果唔係要睇全智賢真係棄了
ps.玄彬軍人look好型 ...
呢套劇幾多笑點 政赫有型又細心

[MV] 10cm - 우연인 듯 운명 (Crash Landing On You OST Part 1 _ 사랑의 불시착 OST Part 1)

https://www.youtube.com/watch?v=fadTA9qrhO8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 叫我大佬米 於 2019-12-16 07:11 PM 發表

我都覺得玄彬個軍人好型,正直軍人。我好鍾意佢d眼神,有時好溫柔禁望住孫
係呀,好正直,上司要佢多一事不如少一事,睇得出佢好無奈,佢阿哥嘅死應該同嗰個軍官有關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cowcowcowbb 於 2019-12-16 04:11 PM 發表

大家講到好似好好睇咁😭
好多電視機都有Netflix喎

引用:
原帖由 lovewoohyun 於 2019-12-16 07:20 PM 發表

呢套劇幾多笑點 政赫有型又細心
真係幾細心,咩都買畀世理,係唔啱size啫

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-12-16 08:55 PM 發表

好多電視機都有Netflix喎
我部電視好弱雞😂😂😂
都係靠部ipad

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckylwl2009 於 2019-12-16 08:56 PM 發表

真係幾細心,咩都買畀世理,係唔啱size啫
太高估女主角身材

第2集,順通無阻禁揸住家最過級別的車,好鬼型

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]