列印

[NBA賽事] rose真係好勁,三場平均25.3分,兩分65%,罰球97%

rose真係好勁,三場平均25.3分,兩分65%,罰球97% E-mail 此主題給朋友

佢打返出水準根本係球王級,竟然只得600萬一年
有d唔係好勁就叫價頂薪

熱賣及精選
不過佢打法好岸九,成日九衝,成隻老鼠咁,動作有d騎呢

引用:
原帖由 骨氣昌 於 2019-10-27 11:41 AM 發表
你講野都好岸九

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-10-27 11:43 AM 發表

你講野都好岸九
佢都戇撚鳩 一睇就知冇留意Rose嘅轉型
呢啲為憎而憎嘅廢柴當佢透明就得

回覆 引用 TOP

活塞今年个肯内迪是不是新秀 好劲,给力芬到底什么情况?几时可以复出,雷吉必须今年送走

回覆 引用 TOP

根本佢係星級,傷後轉型,600M真係抵到爛,今年我都買左對rose10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 骨氣昌 於 2019-10-27 11:41 AM 發表
你真係好撚白痴

回覆 引用 TOP

因為睇唔到前竟, 所以難有頂薪合同

引用:
原帖由 艾倫 於 2019-10-27 01:22 PM 發表
因為睇唔到前竟, 所以難有頂薪合同
好過好多億元球員,包括Dirty green

回覆 引用 TOP

最怕Rose又傷,不然實力還在,只是31歲,還在當打之齡

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

唔傷再講拉,
傷病唔洗計落人工啊?

/
玻璃人唔使打呃左公牛幾年高薪
年紀又大又易傷仲想點

就算佢打到曉飛都好,佢既傷病史好難說服球隊俾大約佢
常規賽防守唔會好勁,亦冇針對式防守,所以佢常規賽可以好勁,但一到季後賽,對手當佢主力咁守,佢頂唔頂得順係另一回事
唔計情意結或者情感既考慮,佢最盡只係可以做到第六人搶分既角色,要佢做返球隊主力基本上係冇可能
不過佢如果可以keep住而家既水準唔傷,對球迷嚟講已經係好大既安慰

引用:
原帖由 殺狗大王 於 2019-10-27 06:15 PM 發表
玻璃人唔使打呃左公牛幾年高薪
年紀又大又易傷仲想點
呃左幾年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 creativea 於 2019-10-27 06:22 PM 發表
就算佢打到曉飛都好,佢既傷病史好難說服球隊俾大約佢
常規賽防守唔會好勁,亦冇針對式防守,所以佢常規賽可以好勁,但一到季後賽,對手當佢主力咁守,佢頂唔頂得順係另一回事
唔計情意結或者情感既考慮,佢最盡只係可以做到第六人搶分既角色,要佢做返球隊主力基本上係冇可能
不過佢如果可以keep住而家既水準唔傷,對球迷嚟講已經係好大既安慰 ...
又一個9UP,ROSE去邊隊都夠料打到正選啦下話

50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]