• 瀏覽: 5,828
  • 回覆: 30
最近周街泊車都冇差佬捉,真係好爽

精選汽車
引用:
原帖由 gnohcaj 於 2019-10-27 08:17 PM 發表

最近周街泊車都冇差佬捉,真係好爽
捉?點捉?即場拘捕?樓主可以分享吓經驗?

回覆 引用 TOP

今日晏晝先見到喺度抄牌

回覆 引用 TOP

樓主你出得來行,就預左要還 !

回覆 引用 TOP

係!無政府狀態,公司門口多左好多外來車,我呢幾日都私了好幾架!應該以後都敢再泊。

咪玩啦 上星期泊係東邊街一陣比人抄左啦

回覆 引用 TOP

車牌號碼,邊條街。幫你打999咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花生之友2019 於 2019-10-27 11:45 PM 發表

係!無政府狀態,公司門口多左好多外來車,我呢幾日都私了好幾架!應該以後都敢再泊。
你米老吹吧

引用:
原帖由 qkboy 於 2019-10-28 07:09 AM 發表

你米老吹吧
何以見得?邊方面?你認為老吹。

樓主周街泊,諗住無人抄牌
無人抄係你好彩,眼見唔少地方違泊車輛都比人抄

回覆 引用 TOP

泊開爛地既走曬出黎周街泊

引用:
原帖由 花生之友2019 於 2019-10-28 08:00 AM 發表

何以見得?邊方面?你認為老吹。
”公司門口多左好多外來車,我呢幾日都私了好幾架”
公司問口是政府地方,請問怎樣私了?

引用:
原帖由 ken.chan2009 於 2019-10-28 12:35 PM 發表

泊開爛地既走曬出黎周街泊
所以D人成日話香港夠車位係假既,上次山竹打到黎,泊街D車咪全部洎哂入停車場!
泊街只係將自己既方便建築係其他人既唔方便,甚至危險身上!

引用:
原帖由 qkboy 於 2019-10-28 12:50 PM 發表

”公司門口多左好多外來車,我呢幾日都私了好幾架”
公司問口是政府地方,請問怎樣私了?
公司比較偏有啲貨車佬揸架細車嚟換架貨車走,有幾架值情當正我公司門口月租位咁,以前都有差佬定時定候收數,無咁誇張,現在call都未必嚟,阻我地大車出入,咪索性印疊紙上面寫住,請勿在此泊車小心天台有磚頭,夾係佢水撥上面,佢就無再出現過。
咁算唔算私了?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]