[測字] 想問第3次面試結果,測 “時” 字,請幫忙

想問第3次面試結果,測 “時” 字,請幫忙 E-mail 此主題給朋友

本人女,10月10日做了3rd interview ,想問成功與否?想問個 “時” 字,感謝。

熱賣及精選
引用:
原帖由 cwky123 於 2019-10-29 12:11 PM 發表

本人女,10月10日做了3rd interview ,想問成功與否?想問個 “時” 字,感謝。
斷估成功,11月4日返工!

引用:
原帖由 荊途_6 於 2019-10-29 12:31 PM 發表

希望承你貴言,感謝回覆。
因為事隔2 個多星期還未有消息,我諗都係落空多,很擔心呢..

回覆 引用 TOP

有其他對手比你更起眼,發光發亮
你失敗了

引用:
原帖由 基利 於 2019-10-29 01:18 PM 發表

有其他對手比你更起眼,發光發亮
你失敗了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 荊途_6 於 2019-10-29 12:31 PM 發表

大師,請問用何種派系看到此結果?為何11月4日可以返工? 是否此日卦中我有變動? 謝謝

引用:
原帖由 cwky123 於 2019-10-29 01:48 PM 發表

大師,請問用何種派系看到此結果?為何11月4日可以返工? 是否此日卦中我有變動? 謝謝
斷估而已,可能會失準,毋须太認真!

引用:
原帖由 荊途_6 於 2019-10-29 02:14 PM 發表

斷估而已,可能會失準,毋须太認真!
謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwky123 於 2019-10-29 12:11 發表

等到農曆11月,會找到新工.

曾經有一份真誠的愛情擺在我面前,
可是我沒有好好珍惜,
等到了失去的時候才後悔莫及。
塵世間最痛苦的事莫過於此,
如果上天可以給我一個再來一次的機會的話,
我會跟那個女孩子說我愛她,
如果非要把這份愛加上一個期限,
我希望是一萬年!
引用:
原帖由 dickcloud 於 2019-10-29 03:09 PM 發表

師傅,先謝謝你。現在找工去見工,待農曆11月上班?還是要真正待農曆11月面試見工才較大機會成功?

其實10月11日我也見了另一份工,想知是否也落空?

謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickcloud 於 2019-10-29 03:09 PM 發表

師傅您好,

呢個interview 間公司請人流程好長,我所知暫時應該還未確定人選。我是否跟這間公司無緣份?就算時間拖到遲少少接近農曆11月,我份新工也不是這間?
感謝回覆

回覆 引用 TOP

馬後砲說,
個字幾得意
時~日寺~日子~日止
僧多粥少

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 希夷 於 2019-10-31 11:53 PM 發表

馬後砲說,
個字幾得意
時~日寺~日子~日止
僧多粥少
我用”時” 字問係因為我覺得找工作係講時機同機遇。見了幾份工,呢排總感覺自己爭唔贏其他人,所以用個時字測機遇何時有。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwky123 於 2019-11-1 12:10 AM 發表

我用”時” 字問係因為我覺得找工作係講時機同機遇。見了幾份工,呢排總感覺自己爭唔贏其他人,所以用個時字測機遇何時有。
僧多粥少!
咁你要去化緣啦,平時行街,
多些入廟,祈福,可能有機會。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 希夷 於 2019-11-1 12:46 AM 發表

僧多粥少!
咁你要去化緣啦,平時行街,
多些入廟,祈福,可能有機會。
有做善事,有助養小朋友個d..
僧多粥少都預左,否則佢個招聘流程唔會咁長,仲要有3rd in... 但覺得如果夠運,總能分一杯羹。

回覆 引用 TOP

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。