• 瀏覽: 3,853
  • 回覆: 53

梅西又輸多一樣

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
阿朗電梯球係宗師級, 難道亦比香蕉球高幾百倍,老實講,個比例應該要最少1:3先算公道

阿朗實在太勁,太堅抽

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜!

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時!

朱廣權贊C羅:從太空望向地球唯一能看到的球員!

飛翔的葡萄牙人——C喬丹!

回覆 引用 TOP

但出道先兩年wo,🤨

引用:
原帖由 一休門生 於 2019-11-2 01:12 PM 發表

但出道先兩年wo,🤨
話唔定阿朗之後狂入罰球,每季廿零球上落都未定,講唔埋,而家留力未見真功夫

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2019-11-2 01:14 PM 發表

話唔定阿朗之後狂入罰球,每季廿零球上落都未定,講唔埋,而家留力未見真功夫
Kaka😁😁以近年祖記罰球表現積像,大有可能。

C朗射左超過一千球,美斯射左600球

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一休門生 於 2019-11-2 01:16 PM 發表

Kaka😁😁以近年祖記罰球表現積像,大有可能。
支持阿朗狂入電梯球

回覆 引用 TOP

紀錄只會顯示射入幾多球,

唔通梅西射入50球,佢呢一世只係射過50次罰球咩?

引用:
原帖由 大滿貫球王CR7 於 2019-11-2 01:23 PM 發表

無錯, 應該要顯示埋 入球/射球 的比率

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大滿貫球王CR7 於 2019-11-2 01:23 PM 發表

咪係,多勞多得

回覆 引用 TOP

證明阿朗真係老退得好快
去到養老聯賽都唔掂

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
浪射世三郎你估流㗎,繼續射多D電梯球啦

回覆 引用 TOP

梅西咩都輸比C朗,情何以堪

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2019-11-2 01:34 PM 發表

證明阿朗真係老退得好快
去到養老聯賽都唔掂
唔怪得梅西年年歐聯出局,失落金球獎

理得你,總之55 : 50

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]