• 瀏覽: 9,343
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
本來想買大菱格銀鏈中size
點之得金鏈
BA話銀鏈唔知仲會唔會出大菱格

求保養方法

熱賣及精選
Congrats!

我d手袋無乜點保養,最緊要係keep住用,見下太陽,唔好比機會佢地發毛,用完用塵袋袋返就算⋯⋯
買得用得就預咗會花或損耗,唔洗下下就住就住孭,你自己就住用但路人甲乙丙丁唔會理你麻,我抱住貴買粗用心態咁就無壓力,用得開心d!

恭喜樓主! 黑色+荔枝皮好襟用, 唔需要太鍚住用都唔易花, 同埋比較易打理, 放心用吧!

引用:
原帖由 RReenn 於 2019-11-5 10:18 AM 發表

恭喜樓主! 黑色+荔枝皮好襟用, 唔需要太鍚住用都唔易花, 同埋比較易打理, 放心用吧!
師姐 用之前 有無用防污之類噴霧?我個個LV都用 因為我好粗魯

引用:
原帖由 kellybibi~ 於 2019-11-5 11:44 AM 發表

師姐 用之前 有無用防污之類噴霧?我個個LV都用 因為我好粗魯
我都粗魯,荔枝皮+黑色都唔易污槽,平時用微濕布抹下都ok

黑金牛boy真係好好襯架!肯定唔會後悔!

中size? 而家幾錢呀? 恭喜曬

引用:
原帖由 墨丸 於 2019-11-5 04:56 PM 發表

我買左classic 黑魚子銀錬woc有d後悔!!! 早知買boy woc!!! 😔

恭喜樓主謝謝分享

呢個款都好靚,配金色鏈仲好啦,我係鍾意金色鏈, 多過銀色鏈嘅

引用:
原帖由 墨丸 於 2019-11-5 04:56 PM 發表

Thanks

引用:
原帖由 RReenn 於 2019-11-5 12:03 PM 發表

我都粗魯,荔枝皮+黑色都唔易污槽,平時用微濕布抹下都ok
知道 咁就唔噴喇 聽日開始用

引用:
原帖由 清晨藍色主角 於 2019-11-6 09:30 AM 發表

黑金牛boy真係好好襯架,經典款式。
Thanks

引用:
原帖由 公主一號 於 2019-11-6 02:31 PM 發表

中size? 而家幾錢呀? 恭喜曬
好似36500

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]