[香港][娛樂新聞討論] 我粒卵子好可憐!阿嬌怨老公唔肯配種... 香討焦點

我粒卵子好可憐!阿嬌怨老公唔肯配種... E-mail 此主題給朋友

現年38歲的鍾欣潼(阿嬌)去年與台灣靚仔醫生賴弘國結婚,月前被指身形暴脹疑似有孕,原來只是賀爾蒙失調致增磅。一直想做人母的她,3年前已經雪卵,希望以多個方法早日達成願望。其實與阿嬌組成英皇「龍虎豹」的蔡卓妍(阿Sa)及容祖兒,早年在經理人霍汶希游說下,已先後雪卵。阿Sa自爆今年7月進行第二次雪卵手術,比之次雪得還要多,超過20粒,她坦言做第二次是想多一個保障:「拎番出嚟用要解凍,個存活率得7成,就未必用到,多啲就穩陣啲。」至於曾揚言希望40歲前生小孩的祖兒,自爆2017年已做雪卵手術,主要原因是追上潮流。

「龍虎豹」三姊妹先後雪卵,只看誰最先「用」!日前阿嬌宣傳新片《失蹤》時受訪,談到身形發胖被質疑有孕,她即「觸景傷情」說:「突然諗起我雪咗卵,3粒其實好渺茫,我都叫佢(老公)試吓,唔係點對得住嗰三粒卵!但佢仲未去試,佢唔係抗拒,但因為啱啱開診所好忙,不過見佢最近瘦咗又靚仔咗,Keep住健康身體,都係好時機去配,我有狂叫佢去配呀!我幾粒可憐嘅卵子!都想快啲試吓,得就得,唔得就再諗其他方法。」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20191105/bkn-20191105000145300-1105_00862_001.html

阿嬌老公基........本上咁靚仔配種一定正

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」
熱賣及精選
藝人既性格。真唔系一般人可比。。乜都敢講出口

回覆 引用 TOP

仲咁天真⋯

關你卵事

老公寧願搞男人也不吊黑鮑 果然係掛名夫妻

回覆 引用 TOP

搵淫冠希啦!!

老公老婆點解生仔要用配種?晚晚中出唔得咩?

很儍很天真

回覆 引用 TOP

鮑魚太黑,看不到洞口

阿嬌叫老公配種?

回覆 引用 TOP

點知邊個?

回覆 引用 TOP

每日一Q

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巨型芝娃娃 於 2019-11-5 12:39 PM 發表

?20191105000324

現年38歲的鍾欣潼(阿嬌)去年與台灣靚仔醫生賴弘國結婚,月前被指身形暴脹疑似有孕,原來只是賀爾蒙失調致增磅。一直想做人母的她,3年前已經雪卵,希望以多個方法早日 ...
基老公

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。