對杜汶澤好失望!!!!

本主題由 littleamy 於 2019-11-5 11:47 PM 移動

對杜汶澤好失望!!!! E-mail 此主題給朋友

完全輸哂比阿叻,上黎之前冇做功課咩??

杜:你剩係睇TVB
叻:我三個台都有睇
杜:.......

叻:人係有獨立思維,咁你知唔知年青人求咩野呢?
杜:我點知..
叻:哈......

杜:藝人做護旗手是「乞食」
叻:成龍都做護旗手,成龍無錢咩?
杜:.........

杜:犯法應該要坐一世
叻:唔係坐一世:有量刑架ma
杜:岩...岩...

杜:警察強姦青年人
叻:呢d咪係你諗架囉,邊得閒強姦你丫,返工都冇力呀,呢d咩海市神樓?
杜:.....

杜:委任證可以掛係衫出面
叻:跌左咁點?
杜:.......

杜:警察挑引市民
叻:咪玩啦,警察咁得閒挑引你?唔好倒轉黎講啦
杜:........

熱賣及精選
引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-11-5 05:48 PM 發表

你要明白邪系不能勝正的。阿彌陀佛.......

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-11-5 05:48 PM 發表

佢唔夠阿叻講
不斷用大笑遮醜

好心叫三白上去啦。吊

技窮

回覆 引用 TOP

引用:

講理據黃絲根本輸唒,所以一味靠老屈。

未睇都知唔同級數

小丑🤡就係小丑🤡你想點先?歪理不可能變成真理曱甴就係曱甴想變成乜嘢?可以變成一隻死.咗嘅曱甴

第五班同第一班馬跑,輸少當贏喇! 更何況有理橫行天下。

點解會對佢有期望

叻哥勁

回覆 引用 TOP

引用:

激動又偏激諗野又點會係正確
成個態度就係自己立場一定啱哂
無哂警察無問題都噏得出
證明黃絲所有嘢都冇諗過後果

條友好似之前個亞嬸咁背台詞

回覆 引用 TOP

14億人都話叻贏 (支持甴主席永遠為王)

支持甴近平永续为王 无忘陆肆
小丑叻🤡

主題標籤 #成龍 #杜汶澤
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。