[翡翠台] 豹哥d 演技...

豹哥d 演技... E-mail 此主題給朋友

係愛回home 見到佢日日係度9叫, 講對白大大聲表情又浮誇, 點解佢撈得起... 真係好好奇... 可以話係零演技.....

熱賣及精選
所以佢戲份唔多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hako 於 2019-11-6 07:16 AM 發表

所以佢戲份唔多
好心TBB 認真小小... 比d好小小既野觀眾啦...
新人金城安都好佢幾倍

佢拍檔湯營營演技同樣咁差...表情誇張 集集都响度怪叫!

回覆 引用 TOP

處境劇不嬲唔係SELL演技

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-11-6 10:25 AM 發表

處境劇不嬲唔係SELL演技
同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 理科精英 於 2019-11-6 07:12 AM 發表

係愛回home 見到佢日日係度9叫, 講對白大大聲表情又浮誇, 點解佢撈得起... 真係好好奇... 可以話係零演技.....
他的三仔演技,又如何?

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
最有印象係天靈大師

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-11-6 10:58 AM 發表

他的三仔演技,又如何?
你睇三仔會留意男演員?

最有印象係賭俠

鐵打既西門慶啊佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-11-6 11:06 AM 發表

最有印象係賭俠

佢喺TVB都扮過幾次侯賽因

唔錯呀,幾好笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 理科精英 於 2019-11-6 07:12 AM 發表

你咁厚度?0?
我給負分

回覆 引用 TOP

呢條友邊有演技架..唱歌又唔得...佢強項就係結他...只識楂住個GUITAR 係咁FING 頭最叻...

我係現代人
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。