[英超] 【官方】英聯盃改期無望 紅軍宣布採用「AB隊」分途出戰

【官方】英聯盃改期無望 紅軍宣布採用「AB隊」分途出戰 E-mail 此主題給朋友

https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191106&s=7032049&a=60235559

熱賣及精選
AB隊 其實不嬲都係架

回覆 引用 TOP

搞到維拉好大壓力

聯賽盃早就應該放棄啦

D軍医㸃分?

青年軍預備組應該唔夠踢了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wantfunming 於 2019-11-6 08:35 AM 發表

D軍医㸃分?
U23都有自己軍醫吧? 再唔係可以抽調埋U18 D幫手...

回覆 引用 TOP

世冠杯呢d無謂賽事就咪攪
雖然聯賽杯都係

引用:
原帖由 織田信長 於 2019-11-6 10:44 AM 發表

世冠杯呢d無謂賽事就咪攪
雖然聯賽杯都係
若果計實際對利GE重要性黎講, 應該係咁排
英超 > 歐冠 > 世冠 > 足總盃 > 聯賽盃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏進擊的香腸 於 2019-11-6 08:18 AM 發表

搞到維拉好大壓力
維拉真係好大壓力。
如果full team輸比B隊,真係唔知仲有冇面子留係英超呢?

下? 點解可以咁?
而家球隊係 Physically 參唔到賽, 咁都唔改期?
會唔會係足總故意搞9利記?
得1日, 真係飛唔切喎, 唔通我隊波黎唔到, 對面就不戰勝???

引用:
原帖由 airhei 於 2019-11-6 08:21 AM 發表

聯賽盃早就應該放棄啦
可能佢地本身想輸俾阿記,
點知阿記同佢地鬥閪結果輸唔到

引用:
原帖由 arthurchoi336 於 2019-11-6 11:01 AM 發表

下? 點解可以咁?
而家球隊係 Physically 參唔到賽, 咁都唔改期?
會唔會係足總故意搞9利記?
得1日, 真係飛唔切喎, 唔通我隊波黎唔到, 對面就不戰勝???
應該雙方確係傾過黎, 但其實改到GE餘地都有限,
聯賽盃改得太遲就會牽連一旦晉級後GE兩場準決賽, 與及決賽檔期,
果幾場要改唔係咁容易.

況且利物浦聯賽盃方針都係畀新人玩, 正選11人上場連後備都無份,
所以就算真係分隊, 陣容估計都唔會同上場差太遠,
雖然好似高普咁講係唔理想, 但操作性上係可行的.

分 AB 隊出戰,已經22人,仲要加後備7+7,,唔知夠唔夠球員。

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-11-6 11:08 AM 發表

應該雙方確係傾過黎, 但其實改到GE餘地都有限,
聯賽盃改得太遲就會牽連一旦晉級後GE兩場準決賽, 與及決賽檔期,
果幾場要改唔係咁容易.

況且利物浦聯賽盃方針都係畀新人玩, 正選11人上場連後備都無份,
所以就算真係分隊, 陣容估計都唔會同上場差太遠,
雖然好似高普咁講係唔理想, 但操作性上係可行的. ...
i see, 我睇波好少留意日期
想問下呢種情況每年都會出現???
算係 common???

主題標籤 #利物浦 #紅軍 #英超
 69 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。