不要借電話數

直接同佢地講咁迫!冇意思!同埋叫佢地收順d!再大番佢地!只會1蚊都收唔到!多數都肯

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
佢哋攞返本金賺咗啲息已經都好過冇所以佢多數都行!

回覆 引用 TOP

我試幫朋友同佢地傾都肯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幸星運 於 2019-11-8 11:51 AM 發表

哩啲電話數真係害死人:已前都冇哩樣野:而家攪到甘多人借:害死人
其實存在咗好耐 , 以前叫報紙數 , 通常登廣告係報紙 , 之不過依家資訊發達可以用app申請姐

回覆 引用 TOP

後悔
當你有錢就想賭
算把啦

回覆 引用 TOP

希望你日日比古惑仔打
想上來取暖?食屎啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beerbabiia0a 於 2019-11-7 08:04 PM 發表

前幾日有條罰左3倍 唉 真係好後悔 呢次過到以後都唔再賭
所有賭徒都係講呢一句一定要斬手指才可以

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神算子z 於 2019-11-7 09:54 PM 發表

有咩高見
你有無收入

回覆 引用 TOP

如果係走緊電話數冇搬可以點? 想還返點主動傾?佢地開天價唔理?

回覆 引用 TOP

其實如果你打去傾,有d都會俾你分期還,你可以試下叫佢地停左個罰息先!之後每期繼續供數,跟住再傾點分期還之前d罰息,佢地係想你話到俾佢聽你想點做!大前題係你一定要做到你講過既野!

引用:
原帖由 黑仔鈞 於 2019-11-10 08:52 AM 發表

其實如果你打去傾,有d都會俾你分期還,你可以試下叫佢地停左個罰息先!之後每期繼續供數,跟住再傾點分期還之前d罰息,佢地係想你話到俾佢聽你想點做!大前題係你一定要做到你講過既野! ...
但如果係我拖左好幾個月或半年呢? 係咪要煩一輪先順攤? 一定會開天殺價咁

引用:
原帖由 巴士狂野的香蕉 於 2019-11-10 10:37 AM 發表

但如果係我拖左好幾個月或半年呢? 係咪要煩一輪先順攤? 一定會開天殺價咁
如果你有心想還既,就正接話俾佢聽點還!如果佢地開天殺價就唔使傾,同佢講唔會還!
一係就你自己定一個你可以接受既價錢,同佢傾分期!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 神算子z 於 2019-11-7 07:08 PM 發表

會後悔一世的
點還 點俾人罰呢d都基本野
唔洗再講 壓力有幾大
都不用再去講 我到呢刻係未找哂的 唔好再話咩走佬呢d廢話 短短幾個月 揹落一身債 自己拎黎 但就黎搞到眾x親離 所有人都話要放棄你。你沒得救 廢人黎架啦 個種心情。。其實真係好難受的 又唔知同邊個傾。

依家真係好想清得哂所有電數 其實屋企 女朋友都幫過我 自己又on9 當初幫我時 我唔夠膽講哂全部。。點知到最後又重複翻所有數 到 ...
其實果啲撲街電話數真系唔好俾任何罰息拒,唔好俾拒地大到。做呢啲電話數啲人都係聯通,又或者你可能20條數都係同一個老世。如果你一俾左罰息 其它數都會咬住你要你俾罰息。拒啲係抓心理。俾拒知道你驚 拒就會食住你上。一你就問親人親友去借來找 跪低求人都要,電話數就係大耳聾 ,無一個人借電話數然後可以自己功成身退。二你就走佬。無其它辦法。千奇唔好借二線數去找電話數 咁只會無底洞輪迴

引用:
原帖由 大大小小的 於 2019-11-28 11:03 PM 發表

其實果啲撲街電話數真系唔好俾任何罰息拒,唔好俾拒地大到。做呢啲電話數啲人都係聯通,又或者你可能20條數都係同一個老世。如果你一俾左罰息 其它數都會咬住你要你俾罰息。拒啲係抓心理。俾拒知道你驚 拒就會食住你上。一你就問親人親友去借來找 跪低求人都要,電話數就係大耳聾 ,無一個人借電話數然後可以自己功成身退。二你就走佬。無其它辦法。千奇唔好借二線數去找電話數 咁只會無底洞輪迴 ...
如何真正斷尾

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。