不要借電話數

不要借電話數 E-mail 此主題給朋友

會後悔一世的
點還 點俾人罰呢d都基本野
唔洗再講 壓力有幾大
都不用再去講 我到呢刻係未找哂的 唔好再話咩走佬呢d廢話 短短幾個月 揹落一身債 自己拎黎 但就黎搞到眾x親離 所有人都話要放棄你。你沒得救 廢人黎架啦 個種心情。。其實真係好難受的 又唔知同邊個傾。

依家真係好想清得哂所有電數 其實屋企 女朋友都幫過我 自己又on9 當初幫我時 我唔夠膽講哂全部。。點知到最後又重複翻所有數 到今次 我屋企已經幫到7成時 但真係沒哂錢 已經沒人再幫到我 最尾個幾條數 我依家都唔知點 好想清 沒錢清 日日俾人double上罰緊 但我唔想再第4次行翻重新借條路 點都沒再借 但我真係沒錢找 究竟可以點做

熱賣及精選
師兄我情況同你差唔多 日日都有數要找 都唔知點算好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beerbabiia0a 於 2019-11-7 07:11 PM 發表

師兄我情況同你差唔多 日日都有數要找 都唔知點算好
屋企 女朋友都幫過我找 係我抵死唔一次過講 又唔可以走佬得翻d數俾屋企人擋。會嚇死他們。。都唔知可以點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神算子z 於 2019-11-7 07:14 PM 發表

屋企 女朋友都幫過我找 係我抵死唔一次過講 又唔可以走佬得翻d數俾屋企人擋。會嚇死他們。。都唔知可以點
我都係 都唔知自己當時諗乜 好後悔 而家又搞到一身蟻 都唔知點算 又唔知有咩辦法解決

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beerbabiia0a 於 2019-11-7 07:15 PM 發表

我都係 都唔知自己當時諗乜 好後悔 而家又搞到一身蟻 都唔知點算 又唔知有咩辦法解決
你依家有幾多條

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神算子z 於 2019-11-7 07:16 PM 發表

你依家有幾多條
我有成差唔多20條 清哂起碼10萬 計埋啲二線起碼又廿幾萬 唉 點算好 而家2條遲緊 每日加200 聽日加埋就7條遲左

每日加200咪算好

回覆 引用 TOP

其實到借完2線都唔得
就應該直接搞破產

回覆 引用 TOP

身心疲累搞呢d數搞到 又只可以入食錢機 又難入 又要排 遲左又罰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kelvin12354 於 2019-11-7 07:42 PM 發表

其實到借完2線都唔得
就應該直接搞破產
依家想破都沒有用好

回覆 引用 TOP

最慘死都解決唔到。。死左就只會煩到屋企人 只係自己睇唔到

回覆 引用 TOP

前幾日有條罰左3倍 唉 真係好後悔 呢次過到以後都唔再賭

師兄你情況又點

回覆 引用 TOP

我家姐幫我還緊呢次 不過還到6 7成 依家真係沒錢了我俾好多條罰左幾倍 黎到依家 沒錢找個d。。息都找不到。。眼白白睇住他每日double上緊 我唔想又再重新借過黎找住先 再借多次 我家姐真係幫不到我架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神算子z 於 2019-11-7 08:08 PM 發表

我家姐幫我還緊呢次 不過還到6 7成 依家真係沒錢了我俾好多條罰左幾倍 黎到依家 沒錢找個d。。息都找不到。。眼白白睇住他每日double上緊 我唔想又再重新借過黎找住先 再借多次 我家姐真係幫不到我架啦 ...
你淨係得電話數? 你都好有家姐幫

回覆 引用 TOP

57 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。