• 瀏覽: 53,503
  • 回覆: 239
  • 追帖: 3
本主題由 liecharyo 於 2019-11-15 06:29 PM 移動
引用:
原帖由 fm09y 於 2019-11-9 08:17 AM 發表

牛努力,有農作物收成。他努力,有甚麼?只是浪費資源,留給有能力的人嗎?
我也不会去演唱会,但我欣赏他堅持自己理想,又不会用黃屍或某些小衆去引人注意。相对香港一些人不停傷害別人,但仍自以為是去迫其穴人認同他自私的想法。
雖然我不去演唱会,我欣赏他堅持自己唱歌理想,又不用黃屍、穿黑衣、叫小眾去做宣傳。相对香港一些人不停傷害別人去滿足自私慾望。連一个自殺、意外過身的人也不旅過去做文宣及作暴力借口。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 flopman 於 2019-11-9 11:08 AM 發表

唱歌吾岩佢, 10年都紅吾起...講知名度/ 認受性, 鄭敬基仲勁過佢~
建議佢轉行打工好過la~
佢係有錢仔洗咩打工呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 恩23 於 2019-11-9 12:47 PM 發表

我也不会去演唱会,但我欣赏他堅持自己理想,又不会用黃屍或某些小衆去引人注意。相对香港一些人不停傷害別人,但仍自以為是去迫其穴人認同他自私的想法。
雖然我不去演唱会,我欣赏他堅持自己唱歌理想,又不用黃屍、穿黑衣、叫小眾去做宣傳。相对香港一些人不停傷害別人去滿足自私慾望。連一个自殺、意外過身的人也不旅過去做文宣及作暴力借口。 ...
人人都有理想,豬都有慾望,這方面的堅持,那有值得景仰的地方?資源有限,不要浪費,雖然你擁有,這樣叫環保。

回覆 引用 TOP

唔知佢係邊個..

回覆 引用 TOP

唱榮光xx 香港
一定有班曱甴黎睇你

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

佢唔係主持咩?唱歌???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 king0906 於 2019-11-9 02:58 AM 發表

好欣賞佢...咁勇敢開演唱會,
自稱唱左十年,佢唱過乜歌我都唔知,
真係好難做到.

真心講:我去卡拉OK自己唱好過聽佢唱
佢唱過一首(跳火坑)既歌曲都好出名.

由HKBDB,直到現在既香港討論區,已經做o左(二十年)左右既巴士迷!!

回覆 引用 TOP

除了講句~痴九諗線,真係唔知講咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港女愛臘腸 於 2019-11-9 10:58 AM 發表

條友好7! 淨係知captain Nancy 係佢外母
但係王梓軒係無線拍劇集都唔錯!!

我係2014年睇過佢有份拍既
(新抱喜相逢)呢套劇集既演出
都算唔錯.

由HKBDB,直到現在既香港討論區,已經做o左(二十年)左右既巴士迷!!
引用:
原帖由 麗支 於 2019-11-8 11:35 PM 發表

薛家燕同黃子軒有冇做過愛?
佢地淨係拍過一套劇集(新抱喜相逢).

回覆 引用 TOP

一個不會記得名的藝人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2019-11-8 08:21 PM 發表

二世祖
七十幾年新昌就係比佢老豆

回覆 引用 TOP

呢d叫做,有錢就係任性囉!
你地唔恨得咁多,可能佢前世做左好事,今世識投胎。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]