差佬: 唔駛再講乜嘢“難過”啦!

本主題由 nc99999 於 2019-11-9 10:34 AM 移動

差佬: 唔駛再講乜嘢“難過”啦! E-mail 此主題給朋友

修例風波:墮樓科大生周梓樂不治 校長宿舍被破壞

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 1108_00822_001.html

而家當差真係難做,班曱甴要入你數,真係乜柒歪理都諗得出黎,明明係自己既問題,咁都可以諗到屈9你既理由,當自己係電影裏面既蜘蛛俠,以為高處墮下冇事可以彈返起身,大佬,唔好玩啦!  所以,根本唔須要再講乜嘢“難過”啦!佢地唔會因為你講左唔屈你,唔出黎搞事,不如你考慮下强力鎮壓死曱甴好過啦! 開槍打死幾件殘暴襲擊別人,破壞公物既曱甴,關閉“連登”呢d垃圾網,緝捕故意搞事既“和理非”,咁樣先係真正能夠平息事件既方法。
而且要講既係 “” 唔作死既就唔會死“”, 用下個死人腦諗下啦! 大學渣!

熱賣及精選
引用:
原帖由 呂永祥 於 2019-11-8 04:07 PM 發表 

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 1108_00822_001.html

而家當差真係難做,班曱甴要入你數,真係乜柒歪理都諗得出黎,明明係自己既問題,咁都可以諗到屈9你既理由,當自己係電影裏面既蜘蛛俠,以為高處墮下冇事可以彈返起身,大佬,唔好玩啦! ...

多用腦諗野,大腦先唔會生銹!

殺君馬者,道旁兒

兇手就係涂謹申,毛孟靜,黎智英,李柱銘,岑子杰等人,亦是所有支持暴徒的人。無錯!咪走呀!係你哋啦!死者會認住你哋

成身黑衣扮忍者以為好卵型,結果,玩完

最慘係而家的所謂年輕人曱甴淨係識上連登,係咁吸毒,好似謀殺何生條顛曱甴咁被連登毒媒洗腦洗到頭髮都冇埋!全部變曬喪屍,週圍放火、打人

兇手有三個
1. 老師.
2. 毒傳媒. 毒果.
3. 互聯網社交媒體.

引用:
原帖由 呂永祥 於 2019-11-8 04:07 PM 發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191108/bkn-20191108103558943-1108_00822_001.html

而家當差真係難做,班曱甴要入你數,真係乜柒歪理都諗得出黎,明明係自己既問題,咁都可以諗到屈9你既理由,當自己係電影裏面既蜘蛛俠,以為高處墮下冇事可以彈返起身,大佬,唔好玩啦!   ...
所以啲人話政府先係最深黃嘅黃c無L講錯

回覆 引用 TOP

呢個科大生真係慘,瞓左起病床仲未死,但一班曱甴就等緊佢死,用黎做借口搞事

求仁得仁,話革命吖嘛,想革人哋條命嘅曱甴死先,理所當然。

引用:
原帖由 日照雷門 於 2019-11-8 04:22 PM 發表

殺君馬者,道旁兒

兇手就係涂謹申,毛孟靜,黎智英,李柱銘等人
十分認同,年輕人被洗腦,一個個以為自己為正義去衝,去破壞,但是社會上的泛民議員卻美化他們的行為,這樣只會推年輕人去死!
政棍可以有些少良知嗎?不要煽動年輕人,他們是無辜的!願政棍害死年輕人生生世世都做豬狗!可恥,可恨!

始終呢句,後果自負

回覆 引用 TOP

應該講唔抵可憐,曱甴沒有一隻是無辜的

曱甴,泛民間接害死下一代

回覆 引用 TOP

泛民狗不得好死 衰十世!

引用:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191108/bkn-20191108103558943-1108_00822_001.html

而家當差真係難做,班曱甴要入你數,真係乜柒歪理都諗得出黎,明明係自己既問題,咁都可以諗到屈9你既理由,當自己係電影裏面既蜘蛛俠,以為高處墮下冇事可以彈返起身,大佬,唔好玩啦!   ...
正常人都會為呢啲天真蠢人難過嘅.

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。