新舊SWITCH新主機大對決(樣樣野到勁過舊板好多~~~~~~~根本就好似係第二台機)

新舊SWITCH新主機大對決(樣樣野到勁過舊板好多~~~~~~~根本就好似係第二台機) E-mail 此主題給朋友

我2台到有~~~~~~~~~~但係我同其他人既睇法唔同~~~~~~~~我覺得舊SWITCH好D~~~~~~~~~~新SWITCH電視模式太過光~~~~~~~攪到完全唔靚~~~~~~~~舊SWITCH電視模式暗好多~~~~~~~我覺得SWITCH本身唔靚~~~~~鎖以電視模式過光完全甘展示佐SWITCH既壞處~~~~~~~~~~
但係新SWITCH電視模式長期打完全係唔會熱~~~~不過完全唔等如佢係好D~~~~~~~~~根本佢既無線電勁過舊SWITCH好多~~~~~~~~~舊SWITCH長期電視模式係會好熱~~~~~~~~但係如果過一排唔打~~~~~~佢佑會好番~~~~~~~~無甘熱
我2台到有長期打~~~~~~~~~~我發覺舊既SWITCH好D~~~~~~~~~當然完全係個人既選擇~~~~~~
重要野要講2次

新SWITCH電視模式太過光~~~~~~~攪到完全唔靚~~~~~~~~舊SWITCH電視模式暗好多~~~~~~~我覺得SWITCH本身唔靚~~~~~鎖以電視模式過光完全甘展示佐SWITCH既壞處~~~~~~~~~~

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
其實部電視本身有多種顯示模式揀
例如 電影模式, 遊戲模式等等
不同顯示模式光暗度,色澤都不同
等等。
覺得光咪 用電視遙控set低D明亮度

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2019-11-8 07:06 PM 發表

其實部電視本身有多種顯示模式揀
不同顯示模式光暗度,色澤都不同
等等。
覺得光咪 用電視遙控set低D明亮度
你估架架電視到有架

上面果隻野我唔理佢
就當拎黎明死線黎講~~~~~~~新機打係完全唔會有恐怖既FEEL~~~~~~因為實在係太過光~~~~~~~舊機打先有果種恐怖既FEEL~~~~~~~唔買新機到唔知元來仲衰過舊機
電視有物撚野多種顯示模式揀
ON9講緊SWITCH~~~~~~~~佢佑走去講電視~~~~~~電影~~~~~~~~~~~~~不如講埋太空啦~~~~~~~
不如講埋科大果個仲慘~~~~~~攪到我黎近一年到無心情打機啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2019-11-8 09:59 PM 發表

你估架架電視到有架
咁係你部電視問題,on9

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2019-11-8 09:59 PM 發表

你估架架電視到有架
我又真係唔知每部電視無電影、遊戲、同普通模式選擇喎?
未去4k年代,我屋企4部電視都有得選擇其他模式喎。
我都係第一次聽無得調較模式或光暗度!?

上面果2隻野真係ON9~~~~~~~~~講緊SWITCH~~~~~佢佑走去講電視~~~~~~~~~我個MON3個USB~~~~~~~電視電腦到得~~~~~勁過上面果2隻野既電視~~~~~~~~~~~~真係唔撚明~~~~~~講緊SWITCH~~~~~佢有本事走去講電視
你鍾意新機咪新機~~~~~~~~~我鍾意舊機咪舊機~~~~~~~~~~~~各有各
最好出一台專FOR電視模式既主機~~~~~~~~~記然到出佐一台專FOR手提模式~~~~~~~點解唔一台專FOR電視模式既主機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terrywong25 於 2019-11-9 08:10 AM 發表

我又真係唔知每部電視無電影、遊戲、同普通模式選擇喎?
未去4k年代,我屋企4部電視都有得選擇其他模式喎。
我都係第一次聽無得調較模式或光暗度!? ...
呢位師兄知我講咩
唔好再回佢啦,條友根本就唔知我地講咩。
3個USB.......
連switch  電視輸出 係HDMI 都唔識。就知隻嘢對電視認識有幾了解

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2019-11-9 12:54 PM 發表

呢位師兄知我講咩
唔好再回佢啦,條友根本就唔知我地講咩。
3個USB.......
連switch  電視輸出 係HDMI 都唔識。就知隻嘢對電視認識有幾了解 ...
唔回我甘你個ON9就唔好仲係我POST度講野啦

回覆 引用 TOP

買左大電版 部機有啲重手 長期玩手會有啲酸

引用:
原帖由 井底狂野的樓盤 於 2019-11-11 12:36 PM 發表

買左大電版 部機有啲重手 長期玩手會有啲酸
完全唔會~~~~~~~大電量版重量好過舊板好多~~~~~~~~佢重LIFE應該唔會多好多~~~~~~~~我拎住大電量版係手直打2個鍾到唔係覺得好重~~~~~~~~但係如果拎舊板拎住半個鍾隻手已經唔C服~~~~~~有新板同埋舊板既人就會明白我講物野~~~~~~~~~我只係唔鍾意新板電視模式太過光~~~~~~同埋佢無線野係重過舊板~~~~~~~其實佢樣樣野到勁過舊板好多~~~~~~~根本就好似係第二台機~~~~~~~新板長期電視模式係唔會點熱~~~~~~其實任天堂真係出緊第2台機

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。