列印

大家一齊罷工!唔罷工即係支持暴政!一定不得好死!

本主題由 nc99999 於 2019-11-9 10:34 AM 移動

大家一齊罷工!唔罷工即係支持暴政!一定不得好死! E-mail 此主題給朋友

香港人反抗!!

熱賣及精選
香港人加油!

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-11-8 07:44 PM 發表
香港人反抗!!
畜唔好扮人

反修訂逃犯條例即係支持殺人犯,必有業報
話反修人士係曱甴, 簡直侮辱o左昆蟲
話反修人士係畜牲, 簡直侮辱o左動物
話反修人士係物件, 簡直侮辱o左死物
話反修人士係人, 簡直侮辱o左自己
要5要圍9老闆 ? 香港最大個果 ? 

引用:
原帖由 krolik 於 2019-11-8 08:48 PM 發表

畜唔好扮人
你支唔支持?唔支持正仆街

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-11-8 09:23 PM 發表

支持三罷就係畜牲,你係唔係支持三罷嘅畜牲?

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-11-8 07:44 PM 發表
香港人反抗!!
反你老母, 我係唔支持, 你吹啊, 死廢青

我支持香港警察,你們可以打我了!
引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-11-8 09:23 PM 發表

你自焚, 我支持

你燒唔燒啊, 你唔燒, 一定不得好死 (睇你廢青, 生不如死)

我支持香港警察,你們可以打我了!
引用:
原帖由 BosomFriend 於 2019-11-8 10:28 PM 發表

你自焚, 我支持

你燒唔燒啊, 你唔燒, 一定不得好死 (睇你廢青, 生不如死)
放心,你實死先過我

引用:
原帖由 krolik 於 2019-11-8 10:04 PM 發表

支持三罷就係畜牲,你係唔係支持三罷嘅畜牲?
你收皮啦,你唔罷,我地實搞到你罷,鬥人多丫笨

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-11-8 11:34 PM 發表

你收皮啦,你唔罷,我地實搞到你罷,鬥人多丫笨
你班畜一早收咗皮啦, 8月5日個個都唔罷係得你班畜罷,on9仔

引用:
原帖由 krolik 於 2019-11-8 11:36 PM 發表

你班畜一早收咗皮啦, 8月5日個個都唔罷係得你班畜罷,on9仔
咩L野個個唔罷呀?係你無工返無得罷炸傻仔

引用:
原帖由 馬騮打飛機 於 2019-11-8 11:58 PM 發表

咩L野個個唔罷呀?係你無工返無得罷炸傻仔
阿畜你張開個屎眼睇吓呢版幾多人番工啦, 係畜牲先會為反修罷工罷課
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28419706&extra=&page=1

引用:
原帖由 krolik 於 2019-11-9 12:03 AM 發表

阿畜你張開個屎眼睇吓呢版幾多人番工啦, 係畜牲先會為反修罷工罷課
https://www.discuss.com.hk/viewt ... p;extra=&page=1
呢個版代表全香港呀?傻西

你估個個都好似你咁做天使瞓喺度就有錢收啦咩

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→