[國際] 盧迪路爆阿蘇擬踢美職

盧迪路爆阿蘇擬踢美職 E-mail 此主題給朋友

蘇亞雷斯的烏拉圭國家隊隊友盧迪路爆料,蘇亞雷斯有興趣於美職聯發展,認為阿蘇轉戰美國只是時間問題而已。

盧迪路(Nicolas Lodeiro)向MLSsoccer.com爆料,指蘇亞雷斯(Luis Suarez)嚮往在美職聯比賽:「蘇亞雷斯來美職聯比賽,我認為你先要說服巴塞隆拿,然而,他是經常問我有關美職聯的事情。」 「他的夢想就是效力巴塞隆拿,他置身於一個了不起的水平比賽,在此感覺舒服,很希望他遲早來投美職聯,他經常問我關於這裡的事,希望他能加盟西雅圖海灣者吧,然而,這也許會是一個更為艱巨的任務,我認為他投身美職聯只是遲早的事。」盧迪路補充。 30歲的盧迪路是蘇亞雷斯的國家隊隊友,出身於國民隊,之後輾轉效力過阿積士、哥連泰斯和小保加,2016年轉投西雅圖海灣者效力至今,過去3年為海灣者上陣過116次攻入33球,在美職聯累積了一定經驗,絕對是阿蘇一支很好的「盲公竹」。

點解一踢完巴塞就要踢D咁低級嘅聯賽

https://hk.sports.yahoo.com/news/%E7%9B%A7%E8%BF%AA%E8%B7%AF%E7%88%86%E9%98%BF%E8%98%87%E6%93%AC%E8%B8%A2%E7%BE%8E%E8%81%B7-133534834--spt.html

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 雅利安 於 2019-11-8 11:21 PM 發表

阿蘇幾多歲呀  抽水狗
巴塞球員次次都敗走到無雷公咁遠

回覆 引用 TOP

一件中東
一件日本
丫,打錯
好幾件都去左日本
呢啲可能就係巴迷口中既敗走

引用:
原帖由 射殺西文 於 2019-11-8 11:54 PM 發表

一件中東
一件日本
丫,打錯
好幾件都去左日本
連係番歐洲都立足唔到,巴塞足球嘅水平真係好高

回覆 引用 TOP

贏完西甲至走
叫做光榮引退
在西甲輸一條街,球會又唔肯加薪續約個d
就係敗走西甲啦
有分別的

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2019-11-9 07:13 AM 發表

贏完西甲至走
叫做光榮引退
在西甲輸一條街,球會又唔肯加薪續約個d
就係敗走西甲啦
有分別的
巴塞球員只有敗走一條路
咩贏完西甲走就唔係敗走完全係自我安慰

回覆 引用 TOP

係轉打NBA

回覆 引用 TOP

避西班牙重税呀

引用:
原帖由 前來硬硬的腋下 於 2019-11-9 09:41 AM 發表

避西班牙重税呀
係敗走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-11-8 11:15 PM 發表

蘇亞雷斯的烏拉圭國家隊隊友盧迪路爆料,蘇亞雷斯有興趣於美職聯發展,認為阿蘇轉戰美國只是時間問題而已。

盧迪路(Nicolas Lodeiro)向MLSsoccer.com爆料,指蘇亞雷斯(Luis Suarez)嚮往在美職聯比賽:「蘇亞雷斯來美職聯比賽,我認為你先要說服巴塞隆拿,然而,他是經常問我有關美職聯的事情。」 「他的夢想就是效力巴塞隆拿,他置身於一個了不起的水平比賽,在此感覺舒服,很 ...
係就快d走啦,係度托7咩

引用:
原帖由 雅利安 於 2019-11-8 11:21 PM 發表

阿蘇幾多歲呀  抽水狗
咁你即係話巴迷姐
敗走係佢地講先

引用:
原帖由 射殺西文 於 2019-11-8 11:54 PM 發表

一件中東
一件日本
丫,打錯
好幾件都去左日本
巴塞球員唔計

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2019-11-9 10:55 AM 發表

係就快d走啦,係度托7咩
去幫梅西搭通天地線

回覆 引用 TOP

仲可以踢多兩年意甲先去

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。