• 瀏覽: 2,213
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
SEGA supermodel3 (r779)Virtua Striker 2🕹🏆🌈😁👍SEGA Supermodel3 (r779)
Virtua Striker 2🏆🕹🌈😁👍
唔記得點用雪人隊...🤔

附件

IMG_20191109_172605.jpg(439.42 KB)

2019-11-11 12:20 PM

IMG_20191109_172518.jpg(285.12 KB)

IMG_20191109_172546.jpg(383.08 KB)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
請問係點搵隻game?  用番dreamcast?

引用:
原帖由 賭精精精 於 2019-11-14 11:44 AM 發表

請問係點搵隻game?  用番dreamcast?
呢個係街機版本不是Dreamcast㗎!🙉
你可以下載SEGA Supermodel3 (r781)最新版本模擬器+足球2個rom就可以玩了!😁👍🏆

用電腦玩?  +足球2個ROM是什麼意思呢?
引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2019-11-14 12:22 PM 發表

呢個係街機版本不是Dreamcast㗎!🙉
你可以下載SEGA Supermodel3 (r781)最新版本模擬器+足球2個rom就可以玩了!😁👍🏆

引用:
原帖由 賭精精精 於 2019-11-14 01:40 PM 發表

即係另外下載Virtua Striker 2個rom呀!😉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賭精精精 於 2019-11-14 01:40 PM 發表

冇錯用電腦玩!只要張顯示卡唔太弱可以流暢玩到㗎!😉

回覆 引用 TOP

從未試過用電腦玩, 咁手制呢?  買乜controller呢?

引用:
原帖由 賭精精精 於 2019-11-14 02:18 PM 發表

從未試過用電腦玩, 咁手制呢?  買乜controller呢?
手掣冇乜所謂乜牌子都得!不過我用Xbox手掣方便D電腦實認到!其他牌子可能未必得!

啊...原來XBOX手制可以在電腦上用, 好的, 我試試, 謝謝回覆, 唔明再問
引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2019-11-14 02:33 PM 發表

手掣冇乜所謂乜牌子都得!不過我用Xbox手掣方便D電腦實認到!其他牌子可能未必得!

引用:
原帖由 賭精精精 於 2019-11-14 02:37 PM 發表

啊...原來XBOX手制可以在電腦上用, 好的, 我試試, 謝謝回覆, 唔明再問

歡迎發問...每條一蚊!🤣😁

回覆 引用 TOP

where link to download?the supermodel3?

引用:
原帖由 killersmiling 於 2019-11-17 09:20 PM 發表

where link to download?the supermodel3?
Google...Sega supermodel3

回覆 引用 TOP

上網搵

首先 Highlight (停在) 日本隊,跟住輸入以下複雜o既指令:
,Start button ,↓,←, Start button ,→, Start button ,
→,, Start button ,↓,Start button 3 次。

引用:
原帖由 howevera 於 2019-11-26 01:43 PM 發表

上網搵

首先 Highlight (停在) 日本隊,跟住輸入以下複雜o既指令:
,Start button ,↓,←, Start button ,→, Start button ,
→,, Start button ,↓,Start button 3 次。 ...
唔好意思今天才看到回覆!😅👍🕹
多謝您的秘技!🌈🥇🐕

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]