滅絕人性畜生不如 支持"年輕人、小朋友"上街"抗爭"嘅愚民,睇倒大量市民被私了,被打傷、甚至被放火燒傷,會慚愧嗎

滅絕人性畜生不如 支持"年輕人、小朋友"上街"抗爭"嘅愚民,睇倒大量市民被私了,被打傷、甚至被放火燒傷,會慚愧嗎 E-mail 此主題給朋友

熱賣及精選
鎮壓暴徒 刻不容緩

鎮壓暴徒 缺乜都可

回覆 引用 TOP

啲西人嘅攻心計唔講得笑,可以搞到敵佔區啲百姓認賊作父,響撤退之前留低大把後患,的確係高手!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙默默的甩頭 於 2019-11-12 10:30 AM 發表

?_nc_cat=101&_nc_oc=AQkjY_lws9Jz3Rbc1SZmFwCvpRWIpTGjxd5WrTIunCO7Dd6Djjl7nQj4VI2JtneGzE8&_nc_ht=sconten ...
沒有暴徒!只有*暴精*!!!
https://youtu.be/iuJrZ5VaWgw

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 btgaoshou 於 2019-11-12 10:26 PM 發表

鎮壓暴徒 刻不容緩

鎮壓暴徒 缺乜都可
你哋有百萬人快啲去做啦唔好吹水啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大内高手 於 2019-11-13 08:10 AM 發表

點解唔檢討下點解會係咁
言下之意因為私了係關暴政?林鄭事?
其實有D野係要搞清楚先,每果人都有自由去爭取想要既野,無話D黃人唔可以爭取佢地想要既野,但由始至終講緊係要係合法之下,亂打人私了肯定唔岩,你試下掉返轉諗,如果D藍人要爭取黃人唔好五大素求,然後又出黎私了D黃人又岩唔岩?
我諗你實會話咩721,831,乜乜柒柒咁,但講真,如果計私了,破壞既次數,我諗黃人咁多月來每星期五六日已超越左好,如果藍人因721事係pk既話,咁黃人就係pk多好幾百倍,你靜落黎諗下岩唔岩~~
所以現在應相方都停止任何暴力啦~~

忙記了最近那次笑聲~!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-11-13 08:26 AM 發表

其實有D野係要搞清楚先,每果人都有自由去爭取想要既野,無話D黃人唔可以爭取佢地想要既野,但由始至終講緊係要係合法之下,亂打人私了肯定唔岩,你試下掉返轉諗,如果D藍人要爭取黃人唔好五大素求,然後又出黎私了D黃人又岩唔岩?
我諗你實會話咩721,831,乜乜柒柒咁,但講真,如果計私了,破壞既次數,我諗黃人咁多月來每星期五六日已超越左好,如果藍人因721事 ...
講就冇用嘅講實力你哋唔係有1,400,000,000人民咩唔係有五百萬人咩講就天下無敵做話有心冇力!林鄭宜家得1.9冇玩啦再俾佢玩落去仲撚大鑊啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-11-13 08:26 AM 發表

我諗你實會話咩721,831,乜乜柒柒咁,但講真,如果計私了,破壞既次數,我諗黃人咁多月來每星期五六日已超越左好,如果藍人因721事 ...
你知唔知你地全部破壞左法治!法官都破壞法治啦!法官判個案要經過警察過過濾過濾!有公平咩!法官可以執笠啦!警察冇人拉架啦!警察大晒警察犯法冇人拉香港已經沒有法治你響度睇戲咋我唯有道理可言呢!等個社會自生自滅棋響度睇戲咋

引用:
原帖由 大内高手 於 2019-11-13 08:33 AM 發表

你知唔知你地全部破壞左法治!法官都破壞法治啦!法官判個案要經過警察過過濾過濾!有公平咩!法官可以執笠啦!警察冇人拉架啦!警察大晒警察犯法冇人拉香港已經沒有法治你響度睇戲咋我唯有道理可言呢!等個社會自生自滅棋響度睇戲咋 ...
如果講破壞法治,咁應該問返好幾個月前當初和平示威時,好地地遊行緊時,做咩要非法地佔用馬路?因而要差佬首放催淚彈黎驅散丫?有合法路線遊行,你地唔行,係要非法地亂佔馬路意圖癱瘓交通呢?
其實某情度上D黑警係因你地搞破壞而育成出黎~~有D咩事就起人地屋企人底,搞人地屋企,掉轉角色諗下,你又會有咩感受?

忙記了最近那次笑聲~!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-11-13 08:46 AM 發表

如果講破壞法治,咁應該問返好幾個月前當初和平示威時,好地地遊行緊時,做咩要非法地佔用馬路?因而要差佬首放催淚彈黎驅散丫?有合法路線遊行,你地唔行,係要非法地亂佔馬路意圖癱瘓交通呢?
其實某情度上D黑警係因你地搞破壞而育成出黎~~有D咩事就起人地屋企人底,搞人地屋企,掉轉角色諗下,你又會有咩感受? ...
咁以前一百萬人出來遊行示威又唔係係咁

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-11-13 08:46 AM 發表

其實某情度上D黑警係因你地搞破壞而育成出黎~~有D咩事就起人地屋企人底,搞人地屋企,掉轉角色諗下,你又會有咩感受? ...
而家都唔係遊行架問題又唔係警察架問題!警察自己上身那屎上身!係林鄭個問題林鄭月娥冇能力解決你警察就沖沖沖沖沖自己咪上晒身囉啲屎!你估林鄭呢埋就得㗎啦!由頭到尾都係林鄭想啲警察打到人哋唔出街但係失敗左就唔好第二條路行!呢條路行唔通就繼續行!林鄭1.9支持率再俾佢攪落去變咗0.9支持率差唔多去到負數啦可能下次要付1.9斜率!安度睇戲睇吓林鄭點搞落去我真係響度笑得出啦

引用:
原帖由 大内高手 於 2019-11-13 09:28 AM 發表

咁以前一百萬人出來遊行示威又唔係係咁
乜和平示威時~差佬有無啦啦放催淚彈咩??

忙記了最近那次笑聲~!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大内高手 於 2019-11-13 09:31 AM 發表

而家都唔係遊行架問題又唔係警察架問題!警察自己上身那屎上身!係林鄭個問題林鄭月娥冇能力解決你警察就沖沖沖沖沖自己咪上晒身囉啲屎!你估林鄭呢埋就得㗎啦!由頭到尾都係林鄭想啲警察打到人哋唔出街但係失敗左就唔好第二條路行!呢條路行唔通就繼續行!林鄭1.9支持率再俾佢攪落去變咗0.9支持率差唔多去到負數啦可能下次要付1.9斜率!安度睇戲睇吓林鄭點搞落去我真係響度笑得出啦 ...
都係果句啦~有咩素求都係每果人既自由,有咩睇法都係每果人既自由,但係用破壞用暴力去爭取就百份百錯L晒

忙記了最近那次笑聲~!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-11-13 09:34 AM 發表

都係果句啦~有咩素求都係每果人既自由,有咩睇法都係每果人既自由,但係用破壞用暴力去爭取就百份百錯L晒
但係我冇去遊戲有冇去破壞我淨係做返自己返工放工我有乜錯啊佢哋去破壞你咪去拉佢囉關我撚事呀我係支持佢哋去右眼個波咁我又冇睬但係我冇去遊行有冇去破壞我淨係做返自己返工放工我有乜錯啊佢哋去破壞你咪去拉佢囉關我撚事呀我係支持佢哋去遊行個波咁我又冇錯!我又冇叫佢哋去破壞

回覆 引用 TOP

24 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。