又到公司睇你三乜L罷,人山人海返工反L黑暴

本主題由 nc99999 於 2019-11-14 12:20 PM 移動

又到公司睇你三乜L罷,人山人海返工反L黑暴 E-mail 此主題給朋友

已第4日成功返工,吹咩

熱賣及精選
引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-11-14 07:06 AM 發表

已第4日成功返工,吹咩
師兄好波,我仍在途中,應該回公司附近吃早餐,首選美心旗下食肆!

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
引用:
原帖由 lung_block 於 2019-11-14 07:11 AM 發表

師兄好波,我仍在途中,應該回公司附近吃早餐,首選美心旗下食肆!
美心係首選

除大學站以上的新界東人,正常其他地方的人都返到工
我出左門口,希望可以準時返工

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-11-14 07:17 AM 發表

美心係首選
過緊海,四天中今天最順利,大把時間嘆早餐!

朋友被捉,會唔會篤灰,
引用:
原帖由 人世人 於 2019-11-14 07:18 AM 發表

北區有978巴士去大欖,再轉車,公司彈性處理遲到,有心人仍可返到工!

朋友被捉,會唔會篤灰,
引用:
原帖由 人世人 於 2019-11-14 07:18 AM 發表

今晚police 搞掂埋暴大兵工厰便不用㙴心

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-11-14 07:21 AM 發表

北區有978巴士去大欖,再轉車,公司彈性處理遲到,有心人仍可返到工!
但問題係佢地返工可以遲到,但講真放工就難走了,如果真係被罷工,希望佢地可以幫手清理街道自救

返到公司附近吃早餐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-11-14 07:21 AM 發表

今晚police 搞掂埋暴大兵工厰便不用㙴心
入中大要好大量人手,而家日日都有好多地方暴動,警察應該唔夠人手,段校長應該一死以謝天下,二號橋都保護唔到

引用:
原帖由 人世人 於 2019-11-14 07:24 AM 發表

入中大要好大量人手,而家日日都有好多地方暴動,警察應該唔夠人手,段校長應該一死以謝天下,二號橋都保護唔到
集中火力,清除—間先

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-11-14 07:28 AM 發表

集中火力,清除—間先
其實警方一早就要用圍捕捉晒佢地,等佢地而家用汽油彈當食生菜,已經太遲了,而家唔使入去,只圍佢地同唔俾人運糧食入去,再封網絡,包佢地投降

真正香港人加油💪🏼

黃畜暴徒等找數,一定冇好結果

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-11-14 07:06 AM 發表

已第4日成功返工,吹咩
c兄勁,我尋日真係返唔到,無得連續三日簽到

引用:

已第4日成功返工,吹咩
行路返工?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。