懇請大家善用手上的一票

本主題由 yugo135 於 2019-11-15 01:10 PM 移動

懇請大家善用手上的一票 E-mail 此主題給朋友

呢幾日相信大家都好嬲,講真每個人都有唔同睇法同取向,你鐘意點我都無意見。但而家為左爭取佢地口中既自由,就可以完全剝奪普通市民返工,賺錢養家既自由。意見唔同剝奪佢地表達意見,甚至生存既自由。

希望大家可以善用自己手上既一票,話比佢地聽香港既主流民意係咩。

雖然泛民即是慘敗,示威活動都唔會即刻停止,但佢地絕不能再挾民意!

希望真正想香港好既市民,可以用手上一票,讓示威者認清誰,才是真正與民為敵。

熱賣及精選
推推先

最初唔係你,最初唔係班建制仆街話支持送中條例,香港會搞到今時今日,依家想攞票,樓主你算了吧,香港人係要求變,你唔使做文宣啦。

引用:
原帖由 bellelam1214 於 2019-11-15 11:03 AM 發表

最初唔係你,最初唔係班建制仆街話支持送中條例,香港會搞到今時今日,依家想攞票,樓主你算了吧,香港人係要求變,你唔使做文宣啦。
係囉
建制班人
衰多手
衰多口呀!

早知今日
何必當初

做乜春春要衰多手丶衰多口呢?
古人有話
物極必反

亂咁推政策
推出個大頭佛

引用:
原帖由 bellelam1214 於 2019-11-15 11:03 AM 發表

好多反中人士(我身邊都有好幾個), 都經常返大陸自己送中, 係大陸又有物業喎.
想當年1998年, 李柱銘都動議過要安排中港兩地可移交罪犯.

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 天生鳥 於 2019-11-15 11:08 AM 發表

亂咁推政策
推出個大頭佛

不滿政策就要破壞香港, 放火燒人?

引用:

on 9仔支持送中條例有乜吾岩      吾通要正苦學燈膽權甘乜9都吾做呀!!!     推吾到條例係錯在用人不當      即如公司請左廢人         張建宗係吾老L到傻9左      辦公室玩政治   人地用橫手要剷起李同林鄭   坐李地月薪4-50萬個位     你張建宗話同人地對話       痴9線!!!   要翻身就要換張建宗先    同埋全港市民齊心合力剷起呢班專搞破壞柒頭泛民己完     一個一個甘認L住佢地      今年區議會同出年立法會選舉      就係同你地年輕子女命債票償報仇雪恨時候!!!!!

GG

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-11-15 11:17 AM 發表

拿拿拿
我冇話幫邊面
我做人只睇1樣野
先撩者賤丶打死都冇怨啦
意思既係各方55自己拆店佢囉

因時勢而
做得太盡
只會兩敗具傷
正所謂和氣生財

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-11-15 11:17 AM 發表

佢意思建制推政策就錯 黑衣人暴動就對

回覆 引用 TOP

一票不投犯民曱甴

回覆 引用 TOP

支持。亦都會叫身邊嘅人噉做。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。