• 瀏覽: 5,558
  • 回覆: 31
  • 追帖: 1
想問一問有無師兄係淘寶買過水草缸燈, 有無好推介?

價錢唔好太貴的. Thanks.

不要讓別人的評價成了你自己的枷鎖
生氣, 就是用別人的過失來懲罰自己
淘寶在這版是政治不正確. 

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-11-15 08:19 PM 發表

淘寶在這版是政治不正確.  
呢度都要講立場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cys-c 於 2019-11-15 02:14 PM 發表

想問一問有無師兄係淘寶買過水草缸燈, 有無好推介?

價錢唔好太貴的. Thanks.
係咪話畀你知
買邊支你做會買

支持本地經濟

千尋WRGB連藍牙控制可以嗎?

引用:
原帖由 76904yp 於 2019-11-15 10:03 PM 發表

係咪話畀你知
買邊支你做會買
問下意見參考下, 當然唔會講咩就買咩.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 -(olo)- 於 2019-11-15 10:12 PM 發表

千尋WRGB連藍牙控制可以嗎?
師兄淘過黎用? 會唔會發熱好勁?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 野性可愛的異型 於 2019-11-15 10:12 PM 發表

支持本地經濟
咁師兄有乜本土好推介?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cys-c 於 2019-11-15 10:54 PM 發表

師兄淘過黎用? 會唔會發熱好勁?
都會發熱的,但又唔覺勁熱

回覆 引用 TOP

無魚缸尺吋 , 無講養乜 , 推介你出魚街自己睇

引用:
原帖由 野性可愛的異型 於 2019-11-15 11:41 PM 發表

無魚缸尺吋 , 無講養乜 , 推介你出魚街自己睇

係30吋缸, 養水草同細魚仔, 未養過水草, 所以唔想買太貴的, 性能唔一定好勁, 想質量有小小保證的, 所以想問下有經驗的師兄帥姐參考下

回覆 引用 TOP

我又係30寸缸. 用緊支24W LED. 總係覺得唔夠光. 草亦種得唔靚. 剛剛淘咗支千尋WRGB 60. 希望掂啦. 

引用:
原帖由 Y-hk 於 2019-11-17 02:15 PM 發表

我又係30寸缸. 用緊支24W LED. 總係覺得唔夠光. 草亦種得唔靚. 剛剛淘咗支千尋WRGB 60. 希望掂啦. 
早排買咗呢支,好夠做👍

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-11-17 02:32 PM 發表

10523689 10523690 早排買咗呢支,好夠做👍
其實最難攪係D草. 淨係魚就冇乜所謂.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]